Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2017 16:00

1.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Utkání bez favorita skončilo senzačním debaklem a výhrou Počátek


0

Pravděpodobně největší překvapení tohoto kola. Tedy výhra Počátek vzhledem k formě Obrataně až tak překvapivá není. Dech však vyráží obrovský rozdíl ve skóre. 11:0, k tomu skutečně není příliš co dodat, můžeme si jen domýšlet co se skutečně dělo na hřišti v Počátkách, každopádně pro domácí tohle byl asi nejlepší způsob jak strávit volný den. To obrataňští měli raději vyrazit na houby, než do Počátek na fotbal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Uragán rozpoutaný domácím týmem se zastavil na šesti gólech po prvním poločase

To, co se mělo odehrávat ve čtvrtek odpoledne na fotbalovém hřišti v Počátkách se dalo těžko očekávat. Ani jeden z týmů letos zatím žádné oslnivé výkony nepředváděl, oba patřily do šedého průměru soutěže, což bylo hlavně v případě Obrataně překvapení. Průměrným však tento zápas rozhodně nazvat nelze. První gól padl již v první desetiminutovce, kdy se střelecky prosadil Tomáš Pavlíček, ničemu mimořádnému však první dvacetiminutovka nenasvědčovala. Peklo na hřišti se rozpoutalo až po 25 minutách hry. Dvěma rychlými góly po sobě zajistil svému týmu již třígólové vedení Radim Měkuta, který hraje letos v úžasné formě. Obrataň jako by na hřišti vůbec nebyla, zato TJ Spartaku vycházelo úplně vše. Deset minut před koncem prvního poločasu přidal další gól Aleš Kníže. Chvíli po něm si gól připsali i Ondřej Lisý a z penalty v závěru prvního poločasu Jiří Doležal. Za stavu 6:0 nebylo co řešit, o vítězi byloevidentně rozhodnuto.

Smršť neustávala, Počátky přidaly dalších pět gólů

Že by ale přišlo v podání Počátek v druhém poločase nějaké podhodnocení jalového soupeře, nebo polevení v úsilí, to ani omylem. V 57. minutě svůj první gól v utkání vstřelil i Martin Pavlíček, který se za šest minut z gólu do soupeřovy brány radoval znovu. Čtrvrt hodiny před koncem svůj druhý gól v zápase zavěsil i Tomáš Pavlíček. "Desítku v 83. minutě dokonal další dvougólový střelec tohoto utkání Jiří Doležal a hattrickem tři minuty před koncem se zaskvěl Radim Měkuta. V Počátkách tak bylo po tomto utkání veselo. Těžko si představit lepší způsob jak trávit státní svátek, než na hřišti a ještě absolutním deklasováním ještě donedávna věhlasného soupeře.



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Počátky
Lukáš Novotný (redaktor fotbalunas.cz): Vzhledem k tomu, že jsem na zápase nebyl a ani jeden z týmů reporty k zápasům nezasílá, můžeme si jen domýšlet, co se na hřišti v Počátkách skutečně dělo. Teď už musí být asi všem jasné, že mizérie Obrataně nadále trvá a hned tak prolomena nebude. Tým, který byl ještě loni jedním z adeptů na postup do I.B třídy má letos po osmi zápasech skóre -20 a čeká jen na další ránu, která v neděli na hřišti v Červené Řečici může klidně přijít. Vhodnějšího soupeře si Tatran po prohře v Kamenici snad ani přát nemohl.




Sestavy


TJ Spartak Počátky
M. Burza [-] (72. J. Sálus [-] ) - T. Váňa [-] (61. M. Žižka [-] ) , L. Matys [-] , R. Měkuta [-] , O. Lisý [-] (56. M. Valeš [-] ) , A. Kníže [-] (72. J. Vojta [-] ) , D. Švarc [-] (46. M. Tesař [-] ) , J. Doležal [-] , T. Pavlíček [-] , M. Pavlíček [-] , Z. Mocek [-]

SK Obrataň
F. Vilímek [-] - P. Fišer [-] , L. Vlach [-] , D. Kudrnáč [-] , D. Mašát [-] , F. Hovorka [-] , M. Vesecký [-] , P. Kudrnáč [-] , J. Zíka [-] , A. Pařil [-] , L. Menšík [-]

ŽK: 70. M. Pavlíček , 79. L. Matys . ČK: 74. M. Pavlíček .
Hráči zápasu: R. Měkuta , T. Pavlíček .
Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.