0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2017 15:00

1.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čejov se v Lukavci nenechal zaskočit


Branky


0

Dohrávka prvního kola zavítala i do Lukavce, kam vyrazil Čejov, který z posledních dvou zápasů získal jen jeden bod a snaha o reparát tak byla evidentní od prvních minut. Domácí Lukavec si skutečných šancí příliš nevytvořil a s přibývajícími minutami tak bylo stále jasnější, že TJ Start na domácí výhru nad Žirovnicí nenaváže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čejov do vedení poslal Jiří Rohovec

V dohrávce 1.kola Poutník ligy se potkal nováček soutěže Lukavec s čejovským Sokolem. Lukavec je pasován společně s Budíkovem na největší outsidery soutěže, přesto doma dokázali potrápit například Horní Cerekev, či porazit Žirovnici. Čejov pro změnu prochází herní proměnou, venku však výkony pokulhávají. První poločas vyhrál Čejov po brance Jiřího Rohovce. Od začátku utkání vletěli hosté s velikou chutí a po posledních dvou ztrátách chtěli naplno bodovat. Hned ze začátku střílel z úhlu Tomáš Prokop vedle, o chvíli později centroval ten samý hráč do vápna, kde minul ve výborné šanci Patrik Pech. Před gólem měl ještě jednu šanci hostující Tomáš Marek, který pouze přestřelil. Dnes dobře hrající Tomáš Prokop byl u první branky zápasu, kdy natáhl míč do vápna, poté se odrazil míč k Jiřímu Rohovcovi a ten si poradil. 1:0 pro hosty.Domácí se probrali a začali hrát fotbal, hostující obrana ale nedovolila žádnou brankovou příležitost a poločas skončil pouze jednobrankovým rozdílem.

 

Hosté zvládli i druhý poločas a připisují si zasloužené vítězství

Druhý poločas chtěli domácí vyrovnat, jenže Čejov to nedopustil, naopak sám dokázal skórovat. Po úniku Tomáše Marka a následné nahrávce obstřelil Lukáš Moravec domácího brankáře a Čejov vedl už 2:0. Domácí se i nadále prezentovali svou pověstnou snahou a zarputilostí, chtěli alespoň korigovat, zápas si ale po nesmyslném dohrání souboje sami pokazili a po červené kartě Davida Slabého už se pouze dohrávalo. Z Lukavce si tak Čejov odváží domů všechny tři body.

 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Čejov
Patrik Pech (hráč TJ Sokol Čejov): Dneska jsme odehráli hlavně po taktické stránce výborné utkání. Domácí byli celý zápas nebezpeční, ale dokázali jsme všechny jejich náznaky zastavit a sami využít svoje šance, které jsme měli.



Sestavy


TJ Start Lukavec
D. Ludvík [-] - M. Merenus [-] , L. Kotek [-] , L. Mládek [-] (85. T. Mišon [-] ) , D. Slabý [-] , V. Zamrzla [-] (79. L. Havlín [-] ) , L. Krill [-] , S. Prokop [-] , P. Kuneš [-] (68. L. Krill [-] ) , D. Kocour [-] , J. Mařinec [-]

TJ Sokol Čejov
M. Vacata [-] - J. Rohovec [-] (64. L. Moravec [-] ) , D. Vincenc [-] , T. Prokop [-] , P. Nápravník [-] , T. Marek [-] , L. Hložek [-] , P. Pech [-] (78. J. Hložek [-] ) , R. Smrčka [-] , M. Zet [-] (86. O. Beneš [-] ) , J. Cvrček [-]

ŽK: 76. L. Mládek , 80. L. Krill , 84. L. Krill - 79. L. Moravec , 83. T. Marek . ČK: 79. D. Slabý .
Hráči zápasu: T. Marek , M. Zet .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: POUL Daniel - MAŘINCOVÁ Lenka (N), SVOBODA Bohumil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.