0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2017 15:30

7.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas mnoha gólových příležitostí skončil bezbrankovou remízou


Branky


0

V rámci 6. kola na sebe mimo jiné narazily dva týmy, jejichž představy o prozatimním umístění v tabulce byly zcela jistě naprosto odlišné od reality. Oběma celkům se letos zatím nedaří a toto utkání nabízelo šanci jak se vyhoupnout o pár příček výše, dále od posledního místa.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gólové příležitosti na obou stranách skončily nevyužité

Průběh prvního poločasu byl poměrně vyrovnaný, s šancemi na obou stranách. Do první velké příležitosti se dostal hostující René Zemek, jeho střela hlavou ale bránu soupeře minula. Domácí Pacov se snažil hrát po zemi, držet míč na kopačkách a postupnými kroky se propracovávat k brance soupeře. I díky tomu se domácí dostali k první střele, z hranice vápna však Luděk Šlechta zamířil pouze do náručí brankaře Novotného. Skutečná gólovka tak přišla až po dvacáté minutě. Jiří Kalivoda prošel po pravé straně obranou až do vápna, kde si srovnal míč na pravačku, jeho přízemní střelu ale brankař Pachta vykopnul na břevno a odsud se míč odrazil do bezpečí. Kontrolu nad utkáním začínal s přibývajícími minutami získávat Pacov. Ve velké šanci se ocitnul znovu Luděk Šlechta, jeho pokus o lob ale Lukáš Novotný vyškrábnul nad břevno. Zanedlouho se do obrovské šance po chybě hostujícího obránce dostal Marcel Pučálek, ten však z bezprostřední blízkosti nechal brankaře soupeře vyniknout. Pacov diktoval tempo hry, to jim však nebylo příliš platné, protože většina slibně se rozjíždějících útočních akcí skončila na bratrské stoperské dvojici Z. Štěpán-R. Štěpán. První poločas tak gól nenabídl, o nudný fotbal se však v žádném případě nejednalo, na obou stranách bylo k vidění několik šancí, které volaly po gólu.

 

Ani druhý poločas gólovou radost nenabídl

Přišel druhý poločas do kterého zasáhl i nově příchozí hráč v dresu Pacova Martin Kostroun, který domácím na kopačky přinesl potřebné zjednodušení útočních akcí. Druhou půli naprosto režírovali domácí hráči, pro ně však představovala obrana hostů častokrát nepřekonatelnou překážku. poté co byli navíc hosté nuceni vystřídat útočníka Tomáše Dobroviče, se kterým odešlo o mnoho vyhraných vzdušných soubojů, změnilo se utkání pouze v čekání na to, kdy Pacov vstřelí vítězný gól. Po faulu na hranici vápna k tomu měl jedinečnou příležitost Luděk Šlechta, Ten však nevyužil špatného výhledu hostujícího brankaře a prudkou střelu poslal jen těsně vedle tyče. Samostatný nájezd Pacova o pár minut později vychytal Lukáš Novotný. Do ojedinělé šance se ale dostali i hráči Plačkova. Karel Vaňous proběhl s míčem na kopačkách z vlastní poloviny až do vápna soupeře, bránu ale minul. V další velké šanci, která následovala se objevili znovu pacovští, přízemní střelu do protipohybu ale opět Lukáš Novotný vyrazil mimo bránu. S přibývajícími minutami byla na hřišti znát i stupňující se nervozita. Nikam nevedoucí dohady ale k ničemu nevedli a žádný gól nepřinesly. V poslední větší šanci se ještě jednou představili domácí, ani tentokrát se jim ale brankaře Novotného překonat nepodařilo. Utkání tak skončilo pro obě strany zaslouženou remízou.

 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Plačkov
Lukáš Novotný (brankař Plačkova): Do Pacova jsme jeli s tím, že chceme navázat na domácí výhru nad Tatranem a i tady bodovat. V prvním poločase se nám dařilo držet se soupeřem krok, měli jsme i pár dobrých šancí, které ale gólem neskončily. I soupeř měl několik zajímavých příležitostí, rovněž bez gólového efektu. V druhém poločase se hra přelila z větší části na kopačky domácích. Poté co navíc odešel zraněný Honza Kašpar a v 60. minutě i Tomáš Dobrovič, naše útočná hra se v podstatě vytratila. Naštěstí obrana dneska nastoupila v nejsilnější možné sestavě dle možností Plačkova, navíc odehrála parádní zápas a i mně se tam povedlo něco chytit a kluky podržet. Pro nás má tenhle bod, zvlášť po průběhu druhého poločasu, cenu zlata. Nemyslím si ale, že by si některý tým dnes zasloužil vyhrát a druhý zase prohrát. Bod je sice pro obě strany málo, vzhledem k situaci v tabulce je však lepší než prohra.



Sestavy


TJ Slavoj Pacov B
J. Pachta [-] - P. Gavrecký [-] , M. Pučálek [-] , R. Buchar [-] (46. M. Kostroun [-] ) , P. Miskai [-] (46. L. Václavík [-] ) , L. Šlechta [-] , J. Přibyl [-] (66. A. Pícha [-] ) , T. Kuran [-] , J. Rathouský [-] (73. R. Doležal [-] ) , Z. Rybčák [-] , J. Pražák [-]

TJ Sokol Plačkov
L. Novotný [-] - L. Ehrlich [-] , Z. Štěpán [-] , J. Kašpar [-] (54. F. Mottl [-] ) , T. Dobrovič [-] (60. J. Brůna [-] ) , R. Zemek [-] , J. Kalivoda [-] , K. Vaňous [-] , L. Jančička [-] , R. Štěpán [-] , M. Němec [-]

ŽK: 29. P. Miskai , 82. P. Gavrecký , 85. L. Šlechta - 29. T. Dobrovič , 53. L. Jančička , 81. F. Mottl .
Hráči zápasu: L. Šlechta , J. Pražák - R. Štěpán , L. Novotný .
Počet diváků: 43. Rozhodčí: VEČEŘA Ivo - MAŘINEC Lukáš (N), KREJČÍ Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.