1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2017 15:30

7.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Noční můra v Obratani stále pokračuje. Z hrozivého snu se neprobudili ani v Ústrašíně


Branky


0

Ještě v minulé sezóně by jasným favoritem tohoto zápasu byli hosté, kteří disponovali velkou hráčskou kvalitou a jen málokdy se stalo, že by Obrataň prohrála. Letos se však karta naprosto obrátila. Obrataň opustily některé opory a kádr který zůstal se zatím jen mátožně plouží soutěží jako Jirka Kára na vlastní svatbu. V Ústrašíně to dlouhou dobu vypadalo, že body se nakonec budou dělit, deset minut před koncem však hosté schytali direkt, na který už odpověď nenašli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Využít herní převahy se Ústrašínu nedařilo, proti byl hlavně brankař Vilímek

Zápas mezi Ústrašínem a Obrataní se odehrál za vice než nevlídného počasí, kvůli technickým potížím se navíc začalo o 20 minut déle, než bylo naplánováno. Od úvodního výkopu byl Ústrašín proti letos jalové Obratani o poznání lepším celkem a s postupem času si vytvářel stále větší převahu, zejména díky dobré kombinační hře, která ale k rozvlnění soupeřovy sítě nevedla. První poločas do vápna Obrataně létal jeden centr za druhým a mnohokrát se domácí navíc ocitnuli i tváří v tvář gólmanovi Vilímkovi, který ale své bídně hrající spoluhráče držel nad vodou a v naději na bodový zisk. Nerozhodný stav tak hlavně díky němu, ale i velkému obrataňskému štěstí skončil za nerozhodného stavu 0:0.  Jediná větší šance hostů přišla na konci první půle, ale domácí gólman Rohovec si tváří v tvář hostujícímu útočníkovi poradil. Do kabin se tedy šlo za stavu 0:0 a obrovské převahy domácích hráčů.

 

Deset minut před koncem utkání rozsekl Martin Kubík

Druhý poločas začal tam, kde první skončil. Za neustálého deště a převahy domácích. Jedna šance Ústrašína opět střídala druhou a když už se domácím přeci jen podařilo skórovat, jejich radost zbrzdil diskutabilně odmávaný offside. Po většinu utkání jasně lepší domácí Ústrašín se nakonec regulérního gólu přeci jen dočkal, kdy se odražený míč dostal ke kopačkám Martina Kubíka a ten si už věděl rady a mohl se jít radovat k hrstce domácích diváků, kteří dorazili i v takto mizerném počasí, za což jim z domácího tábora patří velké díky. Konec zápasu si už TJ FC Ústrašín pohlídal a mohl se tak radovat ze zaslouženého vítězství.

 



Ohlasy k zápasu


TJ FC Ústrašín
David Rohovec (brankař Ústrašína): Celý zápas se odehrával v naší režii a naprosto zaslouženě jsme vyhráli. Kdyby jsme byli efektivnější v koncovce celé utkání by se mohlo odehrávat v mnohem klidnější atmosféře.




Sestavy


TJ FC Ústrašín
D. Rohovec [-] - R. Hájek [-] , M. Kubík [-] , D. Starý [-] , L. Jírů [-] (46. P. Mazanec [-] ) , T. Kubiska [-] , P. Seknička [-] , R. Popelka [-] , J. Kott [-] , M. Rod [-] , O. Habáň [-]

SK Obrataň
F. Vilímek [-] - M. Plášil [-] , M. Vlach [-] , T. Lhotský [-] , T. Cudlín [-] , R. Tábora [-] , L. Vlach [-] , F. Hovorka [-] , P. Šimek [-] (21. D. Mašát [-] ) , M. Vesecký [-] , L. Menšík [-]

ŽK: 64. L. Vlach , 81. M. Vlach .
Hráči zápasu: M. Kubík , D. Starý .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: FALTÝNEK Martin - NOVÁK Petr (N), TÁBORA Rudolf (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.