Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2017 16:00

6.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

SK Obrataň schytala další debakl, tentokrát s Maratonem


Branky


15. L. Menšík , 30. D. Kudrnáč , 60. M. Plášil - 19. Z. Pahr (p.) , 26. J. Kratochvíl , 37. D. Blažek , 44. T. Jeřábek (p.) , 46. J. Kmoch , 50. R. Hejda , 84. Z. Pahr
0

Přestože Obrataň zatím očekávání na hřišti nenaplňuje, při střetnutí se silným Maratonem Pelhřimov šlo o šlágr kola, ve kterém se očekávalo hodně gólů a napínavá přestřelka. Roli favorita tu tentokrát ale zastávali hosté, kteří zejména na začátku druhého poločasu nenechali nikoho pochybovat o své síle.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šestigólová přestřelka plná zvratů dopadla lépe pro Maraton

Tento zápas přišel pro Obrataň v tu nejméně vhodnou chvíli. Po drtivé prohře 1:9 narazit na FC Maraton Pelhřimov, to vám mnoho sebevědomí nedodá. Ani celkově se sezóna pro SK Obrataň zatím nevyvíjí zrovna dobře. Přes to všechno se do vedení díky gólu Libora Menšíka dostala právě domácí Obrataň. Jak už ale bývá zvykem, hlavně letos, Maraton si střílí góly kdykoliv se mu zachce. Bleskové reakce na inkasované góly jsou pro ně charakteristické. A i tentokrát to trvalo jen čtyři minuty a bylo vyrovnáno. To se gólem z penalty prosadil Zdeněk Pahr. Když za dalších šest minut přidal Jan Kratochvíl druhý gól Maratonu, Obrataň už měla nůž na krku. Ani vedení Maratonu však netrvalo dlouho. Po šesti minutách hry vyrovnal skóre na 2:2 Daniel Kudrnáč. Ani teď ale remízový stav netrval ani deset minut. Ve 37. minutě dal v dresu Maratonu gól David Blažek a v samotném závěru poločasu se z penalty navíc ještě prosadil Tomáš Jeřábek. Po poločase byl stav 4:2 pro hosty a domácí věděli, že je zle.

Dvěma rychlými góly srazili hosté soupeře definitivně na kolena

Maraton už asi střelecká přetahovaná s Obrataní přestala bavit. A tak přišel gól na 5:2 hned ve 46. minutě, který obstaral Jan Kmoch. V padesáté minutě to díky gólu Rostislava Hejdy bylo už o čtyři góly a Obratani se tím veškeré naděje na dobrý výsledek rozplynuly. Přesto to domácí i přes značně nepříznivý stav nehodlali zabalit takhle rychle. Symbolické snížení přišlo v šedesáté minutě díky gólu Martina Plášila. Z kopaček domácí to již bylo vše. V závěru kosmetickou úpravu skóre na definitivních 7:3 pro Maraton zařídil tradiční střelec Zdeněk Pahr.



Ohlasy k zápasu


SK Obrataň
Lukáš Novotný (redaktor fotbalunas.cz): Letošní výsledky favorizované Obrataně jsou zatím velkým překvapením. Je jasně patrné, že se jim vůbec nedaří podle představ a těžko se ubránit dojmu, že v klubu to asi úplně nefunguje tak, jak by mělo a podepisuje se to hlavně na výkonech na hřišti. Přesto však právě utkání s Maratonem nelze brát jako nějaké měřítko výkonnosti, protože tam je hrozně těžké držet krok s týmem, který dá gól, kdy se mu zachce.




Sestavy


SK Obrataň
F. Vilímek [-] - T. Lhotský [-] (54. M. Plášil [-] ) , M. Vesecký [-] (15. A. Pařil [-] ) , L. Vlach [-] , R. Tábora [-] , D. Kudrnáč [-] , M. Vlach [-] , F. Hovorka [-] , P. Čekal [-] (55. P. Kudrnáč [-] ) , L. Menšík [-] , R. Flígr [-] (71. P. Fišer [-] )

FC Pelhřimov
M. Vaverka [-] - Z. Pahr [-] , R. Hejda [-] , V. Beneš [-] , J. Kmoch [-] , M. Vacek [-] , T. Jeřábek [-] , K. Musil [-] , J. Kratochvíl [-] , D. Blažek [-] , M. Podhráský [-]

ŽK: 19. R. Flígr .
Hráči zápasu: Z. Pahr , J. Kratochvíl .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: OBRANEC Dušan - TÁBORA Rudolf (N), HERNA Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.