Brutální knockout schytala Žirovnice v Čejově


Branky


0

Ve třetím kole Poutník ligy na sebe narazily dva celky, které v prvních dvou kolech neokusily chuť porážky a vypadalo to, že by se mohl hrát zajímavý fotbal z obou stran. Tuto mylnou představu však utnuli domácí hned v prvním poločase i zásluhou toho, že na hřiště zřejmě nastoupil pouze jeden tým a to ten Čejovský.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čejov se se soupeřem nemazlil a vyřadil ho ze hry už v první půli

Děsivý první poločas pro hosty skončil naštěstí "pouze" 4:0 vedením Čejova. Už v první minutě se po úniku prosadil domácí David Vincenc. Poté se hra lehce ustálila a chvíli si s míčem hráli i hosté, bránu soupeře však ohrozit nedokázali. Po rychlém protiútoku po pravé straně a následném centru Tomáše Marka se ve 21. minutě znovu prosadil ostrostřelec David Vincenc. Pár minut na to, v šanci jako přes kopírák pohrdl ten samý hráč hattrickem a přestřelil bránu. I nadále si TJ Sokol Čejov vytvářel enormní tlak a jenom se čekalo, kdy padne další branka. Svůj první samostatný únik Tomáš Marek ještě nevyužil, ale hned za několik okamžiků, přesněji ve 34. minutě dokázal obstřelit hostujícího gólmana Koláře a stav byl už 3:0 pro domácí. Poté Čejov zahodil několik slibných šancí a už se zdálo, že do šaten se půjde za stavu 3:0. V poslední minutě prvního poločasu se však po centu domácího beka Patrika Pecha ve vápně nejlépe zorientoval Ladislav Hložek a v klidu zakončil k tyči. Stav 4:0 po prvním poločase byl pro FC Slavoj Žirovnice "B" ještě milosrdný.

Domácí polevili, přesto přidali soupeři na cestu domů ještě 3 kousky

Druhý poločas už byl podstatně klidnější. TJ Sokol Čejov bezpečně většinu času držel míč na svých kopačkách, kontroloval hru a ještě 2x se mu podařilo navýšit své vedení. Nejprve svůj druhý gól v zápase přidal Ladislav Hložek a tři minuty na to se prosadil i David Moravec. Poprvé a naposled se FC Slavoj dostala do vyložené gólové šance v 80. minutě, ale domácí brankař Vacata udržel čisté konto zákrokem na brankové čáře. Poslední šanci utkání vytvořil domácí Tomáš Pech pro Jirku Rohovce kdy jeho centr brankař Kolář podběhl a druhý jmenovaný uklízel míč do prázdné brány.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Čejov
Patrik Pech (hráč TJ Sokol Čejov): Dneska jsme čekali úplně odlišné utkání, než co se hrálo, ale jsme rádi, že jsme konečně někomu nasypali, i když jsme ještě hodně šancí spálili. Ve druhém poločase se už hra ustálila, vystřídali jsme a zahráli si všichni kluci, což je pozitivum. Dneska za mě hráli všichni dobře, ale nejvíc asi vyčnívali Láďa Hložek a David Vincenc. Ze Žirovnice snesl přísnější měřítko pouze brankař Kolář. Nebýt jeho, troufám si říci, že by padla desítka.




Sestavy


TJ Sokol Čejov
M. Vacata [-] - J. Hložek [-] , L. Kratochvíl [-] , D. Vincenc [-] (69. O. Doležal [-] ) , T. Prokop [-] (61. R. Smrčka [-] ) , T. Marek [-] , L. Moravec [-] (35. T. Pech [-] ) , L. Hložek [-] (75. J. Rohovec [-] ) , P. Nápravník [-] , O. Beneš [-] (46. D. Moravec [-] ) , P. Pech [-]

FC Slavoj Žirovnice B
V. Kolář [-] - R. Kopejtko [-] , R. Hřib [-] , M. Tomšů [-] , J. Mach [-] - J. Svoboda [-] , A. Svoboda [-] , O. Doležal [-] , M. Kořínek [-] - M. Pokorný [-] , R. Bártů [-] -

ŽK: 24. T. Marek , 75. L. Kratochvíl , 88. D. Moravec - 72. M. Pokorný .
Hráči zápasu: D. Vincenc , L. Hložek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Švehla Marek - SVOBODA Bohumil (N), CAJZ Vojtěch (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.