L. Novák 9. (vl.)
F. Hovorka 71.
2:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2017 15:00

4.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kamenice recept na výhru nenalezla ani ve třetím kole


Branky


9. L. Novák (vl.) , 71. F. Hovorka - 36. D. Růžička
0

V Obratani se zpravidla nevyhrává. Toto nepsané fotbalové pravidlo okusila i TJ Slovan Kamenice nad Lipou "B", která sice bojovala, měla i několik zajímavých šancí, přesto těsné vítězství nakonec vybojovala domácí Obrataň, která vstřelila rozhodující gól po sporném momentu ze 70. minuty. Sympatický výsledek 2:1 s nepříjemným soupeřem z Obrataně je Kamenickému "béčku" k ničemu. S jedním bodem se zatím krčí na dně tabulky spolu s dalším velkým prozatimním zklamáním sezóny Plačkovem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté vstřelili 2 góly, na tabuli přesto svítil stav 1:1

Obě dvě mužstva se musela obejít bez několika svých hráčů a zápas podle toho také vypadal. Úroveň utkání byla spíše průměrné kvality, přesto si výraznější výkon v prvních deseti minutách připsala domácí Obrataň. Ta šla také poprvé v utkání do vedení, když si hostující Luboš Novák poslal po rohu míč do vlastní brány. Hosty paradoxně vlastní gól probudil a začali postupně přebírat taktovku zápasu. Kamenice nad Lipou "B" se dostala do několika zajímavých příležitostí. Především naprosto tutová šance, ke které se přichomýtli Martin Strašík a Jan Ira volala po brance. Ani několik možností hostů však vyrovnání nepřineslo. Branky se ale Kamenice přeci jen dočkala. Ve 36. minutě se z celkem nenápadné akce prosadil střelou bodlem David Růžička. Žádnou další gólovou radost první poločas už nenabídl a hosté tak drželi celkem nadějný výsledek 1:1.

Rozhodnutí přinesl František Hovorka nepřímým kopem

Druhý poločas zastihl v lepším rozpoložení hosty, kteří cítili, že zde mohou bodovat. Tlak přinesl velké příležitosti znovu pro Martina Strašíka a Jana Iru, ti ale ani tentokrát gól vsítit nedokázali. Hosté z Kamenice nad Lipou v koncovce stále selhávali a šance na strhnutí zápasu na svou stranu postupně s díky odmítali. Obrataň se k ohrožení soupeřovy brány dostávala víceméně ojediněle, přesto zvládla vyprodukovat dvě velké příležitosti, ale ani z nich gól nepadl a skóre nadále zůstávalo nerozhodné. Rozhodující a značně kontroverzní situace nastala v 70. minutě. Především kupodivu hostů a k radosti domácích odpískal rozhodčí Faltýnek nepřímý kop za údajnou malou domů. Zkušený František Hovorka si s nabídnutou šancí hravě poradil a poslal domácí SK Obrataň do vedení 2:1. V posledních minutách se na kopačky hostů vkrádala velká nervozita a domácí výhru tak Obrataň nakonec dokázala uhájit.



Ohlasy k zápasu



TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
Patrik Macháček (hráč Kamenice nad Lipou "B"): Neustále opakujeme chyby dokola. Branky soupeři darujeme a sami se střelecky prosadit nedokážeme. Ani štěstí nám nepřeje. Dáme si vlastní branku. A když si vezmu situaci před druhou brankou, což jako sám rozhodčí můžu hodnotit, tak se podle mě o malou domů nejednalo. Situace je prosté taková, že místo toho abychom měli 7 či 9 bodů a vedli tabulku, tak máme jeden a jsme na chvostu. Je to frustrující, šance jsou, hra není špatná ale body to prostě nepřináší. Musíme začít šance proměňovat, tam je kámen úrazu.



Sestavy


SK Obrataň
F. Vilímek [-] - M. Plášil [-] , P. Fišer [-] , R. Tábora [-] (88. M. Kulvejt [-] ) , D. Kudrnáč [-] , M. Vlach [-] (72. A. Pařil [-] ) , F. Hovorka [-] , D. Maštalíř [-] , P. Kudrnáč [-] , L. Menšík [-] , R. Flígr [-]

TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
D. Macháček [-] - L. Novák [-] , J. Pfaur [-] , P. Klusáček [-] , J. Strašík [-] - L. Kašparec [-] , V. Spěváček [-] , J. Tětiva [-] , J. Ira [-] (74. P. Macháček [-] ) - D. Růžička [-] (72. P. Šiška [-] ) , M. Strašík [-]

ŽK: 89. M. Kulvejt - 75. J. Strašík .
Hráči zápasu: F. Hovorka .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: FALTÝNEK Martin - TÁBORA Rudolf (N), ZEDNÍK Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.