2:2
(2:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2017 16:00

3.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Červená Řečice odolala síle Maratonu a domů veze remízu 2:2


Branky


0

Ve druhém kole Poutník ligy na sebe narazili tradiční rivalové. Tatran do Pelhřimova přijel s remízou z prvního kola, kdy po výborném prvním poločase proti Žirovnici, bohužel v tom druhém o vedení přišel a oba týmy tak začaly sezonu spravedlivou dělbou bodů. Naproti tomu Maraton do druhého kola vstupoval s výhrou nad Jiřicemi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Přestřelka v prvním poločase vítěze neměla

Zápas začal vyrovnanou hrou ve středu pole a postupem času se otěží hry snažil chopit Maraton, v čemž mu hráči Tatranu bránili skvělou disciplínou a bojovností.

Ve čtrnácté minutě otevřel skóre kapitán Tatranu Jan Duchan, kdy si perfektně naskočil na centrovaný balon a zavěsil. Maraton se po inkasované brance ještě více zakousl do ofenzivních výpadů a často držel balon. Tato přesila ve středu pole vyústila ve vyrovnávací branku, která padla ve 28. minutě, kdy po rohovém kopu a závaru před brankou Tatranu míč uklidil do branky Jan Pavouk.

Vyrovnávací branka Maraton ještě více posílila a v tu chvíli byl Tatran dost často pod velkým tlakem, se kterým se dokázali vyrovnat až do konce utkání.

Výsledkem tlaku Maratonu byla další gólová šance, kdy se před brankou Tatranu ocitl Karel Musil, kterému však zabránil skórovat pohotovým zákrokem brankář Tomáš Paťha.

V závěru poločasu přidal další gól Tatranu Zdeněk Kubíček, kdy přehodil brankáře Maratonu Martina Vaverku a poslal Tatran ve 38. minutě do vedení. Odpověď na sebe nenechala dlouho čekat, hned po rozehrání Maraton vyrazil opět na branku Tatranu a přesnou střelou vyrovnal ve 39. minutě Rostislav Hejda.

První poločas tak skončil brankovou přestřelkou 2:2.

V druhém poločase i přes počet šancí už gól nepadl

Druhý poločas branku nepřinesl i přesto, že šance byly vidět na obou stranách. Maraton se snažil urvat vítězství častými centry, které však pohotově likvidoval brankář Tomáš Paťha.

Tatran také neztrácel tempo a nebezpečnými brejky a šancemi se snažil zvrátit vítězství na svou stranu.

Zápas tak skončil remízou 2:2.

V příštím kole se Tatran postaví na domácím hřišti proti FC Ústrašín a můžeme se těšit na další kvalitní fotbalovou podívanou.



Ohlasy k zápasu



TJ Tatran Červená Řečice
Lukáš Novotný (redaktor fotbalunas.cz): O vítězství domácích asi málokdo pochyboval, přesto se nakonec TJ Tatranu podařilo vybojovat s velmi silným soupeřem bod za remízu 2:2. TJ Tatran Červenou Řečici vždy zdobila bojovnost, ostatně i to je důvod proč čas od času jsou zelenobílí schopni potrápit i jasného favorita.



Sestavy


FC Pelhřimov
M. Vaverka [-] - Z. Pahr [-] (46. T. Vaněk [-] ) , J. Pavouk [-] , V. Beneš [-] , K. Musil [-] (46. B. Růžek [-] ) , R. Hejda [-] , T. Jeřábek [-] , J. Kmoch [-] , J. Kratochvíl [-] , D. Blažek [-] , J. Šmíd [-]

TJ Tatran Červená Řečice
T. Paťha [-] - L. Chvalkovský [-] , F. Košťál [-] , J. Popovič [-] - V. Pulda [-] (76. L. Vávra [-] ) , J. Duchan [-] , Z. Kubíček [-] , F. Bouz [-] - J. Markvart [-] - J. Aldorf [-] , D. Obranec [-]

ŽK: 54. T. Jeřábek .
Hráči zápasu: J. Pavouk - J. Duchan , T. Paťha .
Počet diváků: 53. Rozhodčí: VEČEŘA Ivo - HERNA Václav (N), GAUPMANN Vít (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.