Horní Cerekev roli favorita nezvládla a pouze remizovala


Branky


64. L. Krill (p.) , 84. L. Krill - 44. J. Havel (p.) , 50. J. Koten
0

Střetnutí jasného favorita a outsidera nabídlo utkání TJ Start Lukavec-SK Horní Cerekev. Hosté nastoupily v ofenzivním rozestavení a s chutí utkání co nejdříve strhnout na svou stranu. Ostatně k tomu také došlo. Horní Cerekev ještě v 60.minutě vedla 2:0, bojovný výkon Lukavce však domácí vrátil zpátky do hry a zajistil konečnou dělbu bodů při skóre 2:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na gól se čekalo do 44.minuty

Už od prvních minut bylo zřejmé, že Horní Cerekev bude chtít potvrdit svou roli favorita, nedopustit překvapení a stejně jako minulý týden s Počátkami i tentokrát hladce zvítězit. Problémem pro hostující tým však byla koncovka. Spousta šancí skončila zahozených a nevyužitých, hned dvakrát zazněla tyč, což domácím jedině přihrávalo šanci udělat první body v soutěži. Když už se zdálo, že do poločasu Lukavec udrží nerozhodný stav, tak se ve 43. minutě pískala penalta po faulu na hranici vápna. Sám faulovaný Jakub Havel si vzal pokutový kop na starost a bezpečně proměnil.

Horní Cerekev dvougólové vedení neudržela

Lukavci se první poločas povedl. Přinejmenším alespoň s favoritem z pohledu skóre dokázali držet krok.. V 55. minutě však přišel gól na 2:0 a pro domácí se situace ještě více zkomplikovala. To se totiž hlavou prosadil hostující Josef Koten. TJ Start však utkání ani zdaleka nezabalil a už za 10 minut se jim podařilo snížit stav utkání na 1:2. Z penalty se prosadil Luboš Krill. Horní Cerekev začínala fyzicky postupně odpadat a to byla voda na mlýn pro domácí. Ti totiž hlavně díky své bojovnosti začínali čím dál tím hlasitěji promlouvat do průběhu utkání a s blížícím se závěrem i vyrovnat. Rohový kop hráči Horní Cerekve nedokázali odvrátit do bezpečí a znovu to byl Luboš Krill, kdo se v dresu Lukavce dokázal střelecky prosadit. Konec utkání už mnoho fotbalové podívané nenabídl. K vidění byla červená karta pro domácí v 85. minutě po urážkách rozhodčího a strkanice ve vápně hostů, o body se tak oba dva aktéři podělili.



Ohlasy k zápasu



SK Horní Cerekev
Jiří Mezera (hrající trenér SK Horní Cerekev): Asi 60 diváků vidělo ne příliš atraktivní fotbal. Domácí byli důrazní a v poslední půlhodině se ukázala i jejich lepší fyzička. Lukavečtí mladíci i přes nepříznivý průběh utkání bojovali a papírového favorita velmi potrápili.



Počet diváků: 36. Rozhodčí: BEZSTAROSTA Jiří - ZAMRZLA Milan (N), MUSIL Luboš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.