Reparát prvního kola Kamenici úplně nevyšel, výhru ztratila v posledních minutách


Branky


0

V rámci druhého hraného kola přivítali hráči TJ Slovanu Sokoly z Čejova. Vyrovnané a atraktivní utkání z obou stran okořenili navíc ještě povedenými výkony brankaři obou týmů. Vítěze však střetnutí těchto dvou týmů nakonec nemělo. Domácí totiž ztratili jednogólové vedení v posledních minutách utkání a po dvouch zápasech se musí smířit pouze s jedním bodem. To Čejov je na tom opačně. Se čtyřmi body a skóre 4:1, kdy zatím nastoupil s relativně kvalitními soupeři má vyhlídky o poznání lepší.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chycená penalta, neproměňování šancí a vedení 1:0 pro domácí

Zápas solidní úrovně nabídl velkou řadu šancí na obouch stranách. Hned ze začátku měli domácí možnost, která brankou neskončila. Chvíli na to, už v šesté minutě  se po jasném faulu hostujícího stopera pískala ve prospěch Kamenice penalta. Sám faulovaný Martin Strašík se ujal pokutového kopu, jeho umístěnou střelu ale brankař Krupička vytěsnil na roh. Obrana Čejova hned zkraje nakupila několik fatálních chyb, které se dříve nebo později musely vymstít. O několik minut později k tomu po vysokém presinku domácích chyboval jeden z čejovských obránců, Jan Ira vybojoval téměř ztracený balon, který nasrvíroval před bránu Strašíkovi a ten už se tentokrát nemýlil a poslal Kamenici nad Lipou "B" do vedení. Šanci na odpověď měli téměř okamžitě i hosté, míč do brány však nedostali. Domácí si stále vytvářeli dostatek gólových příležitostí ke zvýšení stavu zápasu, k tomu ale nedošlo. Vysoký presink dělal celkově Čejovu velké problémy a tak mohli být rádi, že se šlo do kabin za stavu 1:0 v jejich neprospěch. Překvapivé vyrovnání mohl dvě minuty před koncem poločasu zařídit hostující útočník Lukáš Moravec, v obrovské šanci ale selhal.

Kamenice své vedení nedokázala potvrdit, v závěru utkání vyrovnal Prokop

Stejně jako první poločas, i ten druhý nabídl spoustu šancí na obouch stranách. Zejména Čejov se herně vzpamatoval a už ve 48. minutě si vytvořil pohlednou šanci, která ale zůstala nevyužitá. Po většinu druhého poločasu hrál a držel míč na svých kopačkách hlavně Čejov, Kamenice nad Lipou zase využívala svých brejků, brankaři či nepřesná koncovka vždy slibně rozjeté akce ukončili. Klíčový okamžik utkání nastal mezi 60. a 70. minutou. Domácí Tětiva se ve spolupráci se Strašíkem dostal do zajímavé šance, ani natřikrát však přes obětanou obranu nedokázali míč procpat za záda Krupičky do brány. Spalování šancí v podání Kamenice se domácím nakonec skutečně vymstilo. Dvě minuty před koncem se po drtivém tlaku Čejova dočkali hosté standartní situace. Tu dokázal zužitkovat hostující Tomáš Prokop, kdy se prosadil hlavou a určil konečný stav utkání na 1:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
Patrik Macháček (hráč TJ Slovan Kamenice nad Lipou "B"): Utkání nabídlo řadu šancí na obou stranách. My jsme byly lepší v prvním poločase a hosté ve druhém. Samozřejmě zamrzí obdržená branka v závěru zápasu zvlášť doma. Soupeř ukázal kvalitu a bude se s ním muset počítat. Škoda, že jsme nepřidali druhou branku, ta by asi zápas rozhodla.

TJ Sokol Čejov
Patrik Pech (hráč TJ Sokol Čejov): Jeli jsme do Kamenice s tím, že chceme bodovat, což se nám nakonec povedlo. Po sprše v kabině jsme do druhý půlky vlétly a nedali krom jedný šance Kamenici moc šancí a zaslouženě jsme vyrovnali. Dneska ale můžeme děkovat hlavně Martinovi Krupičkovi, bez něj by jsme to nejspíš neurvali. Pan Obranec dneska pískal perfektně a hrál se super fotbal.



Počet diváků: 70. Rozhodčí: OBRANEC Dušan - ZEDNÍK Jan (N), SVOBODA Bohumil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.