0:3
(0:1)
37. Z. Pahr (p.)
80. Z. Pahr
89. L. Vacek
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.08.2017 16:30

2.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jiřice dlouho vzdorovaly, přesto se prohře nevyhnuly


Branky


37. Z. Pahr (p.) , 80. Z. Pahr , 89. L. Vacek
0

Jiřice po většinu utkání sahaly po senzačním výsledku s těžce favorizovaným Maratonem, přesto se ale nakonec projevily zkušenosti a schopnosti hostů, které i rozhodly o jejich výhře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První gól zařídil Pahr z penalty

Maraton Pelhřimov vyjel na utkání do Jiřic v roli jasného favorita, což pro SK Jiřice neznačilo zrovna mnoho optimismu před prvním podzimním utkáním. Přesto se jim ale dlouhou dobu dařilo držet obrovskou ofenzivní sílu Maratonu na uzdě. Jenže Pelhřimovští sem nepřijeli dopustit žádnou senzaci. Silná sestava hostů hledala téměř celý první poločas cestu ke vstřelené brance. Ta se naskytla díky odpískané penaltě proti Jiřicím a Zdeněk Pahr ukázal, že v těchto situacích se nemýlí. Pro SK Jiřice to byl po solidním prvním poločase hodně krutý úder, na kolena je však gól do šatny nesložil a šance na obrat stále zůstávala naživu.

Vzdorující Jiřice padly v poslední desetiminutovce

Ani druhý poločas nenabídl žádnou gólovou přestřelku. Stejně jako v prvním poločase, tak i v tom druhém se ofenziva Maratonu většinu času hledala a sympaticky bojující Jiřice živili stále šanci na to uspět v utkání s Maratonem. 10 minut před koncem utkání však veškeré naděje utnul po rohovém kopu hlavou znovu Pelhřimovský střelec Zdeněk Pahr. Jiřice neměly co ztratit a tak na poslední desetiminutovku veškeré své snahy soustředily na útok. Korigovat konečný výsledek ale nedokázaly, v posledních minutách se naopak v dresu Maratonu prosadil Lubomír Vacek. Z pohledu Jiřic však nešlo vůbec o špatné utkání.



Ohlasy k zápasu


SK Jiřice
Lukáš Novotný (redaktor fotbalunas.cz): Bylo by skutečně velkým překvapením, kdyby se Jiřicím podařilo obrat Maraton Pelhřimov o body, i když loni se jim takový kousek na jaře při domácí výhře 2:1 povedl. Smůla, že si Jiřice lépe nepohlídaly konce obou poločasů, jinak by byla na světě prvotřídní senzace. S hratelnějším soupeřem by to na bodový zisk téměř jistě stačilo.




Sestavy


SK Jiřice
O. Vitera [-] - P. Příhoda [-] , L. Nesporý [-] (46. O. Šafus [-] ) , P. Tůma [-] , M. Petřík [-] , M. Hájek [-] , T. Jůzl [-] , M. Trnka [-] (83. R. Jůzl [-] ) , R. Čepl [-] , P. Hložek [-] , P. Novák [-]

FC Pelhřimov
Č. Vácha [-] - Z. Pahr [-] , B. Růžek [-] (60. M. Prchal [-] ) , R. Hejda [-] , J. Šmíd [-] (58. L. Vacek [-] ) , M. Vacek [-] , T. Jeřábek [-] , J. Kmoch [-] , T. Vaněk [-] , D. Blažek [-] , M. Podhráský [-]

ŽK: 51. P. Příhoda - 68. M. Prchal .
Hráči zápasu: Z. Pahr .
Počet diváků: 105. Rozhodčí: PŘIBYL Václav - VEČEŘA Ivo, SEDLÁK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.