4:3
(2:2)
6. M. Drdla
43. J. Janů
59. Z. Starý (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2017 14:30

12.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

OBRAZEM: Přestřelku v Měříně rozhodl Souček


Branky


11. M. Kožený , 40. V. Beran , 72. M. Souček , 77. M. Souček - 6. M. Drdla , 43. J. Janů , 59. Z. Starý (p.)
1

V Měříně se hrálo o to, kdo se přiblíží čelu tabulky. Díky dvěma brankám Součka v krátkém sledu se z bodů radovali domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli padly čtyři branky

Přinášíme fotoreportáž od Ladislava Koženého:

 

V Měříně se utkaly týmy, které se při případné výhře mohly dotáhnout na špici tabulky. Fotbal v Měříně rozhodně nenudil.

 

Hned v úvodu zápasu zkoušel štěstí Procházka, ale minul. V 6. minutě Jinek zahrával rohový kop, na něj si naskočil Martin Drdla a hosté vedli - 0:1. O pět minut později hosté odvrátili rohový kop pouze zpět k exekutorovi Procházkovi a ten svým centrem našel Koženého - 1:1. Následně se hra přelévala ze strany na stranu, ale obě obrany byly pozorné. Až ve 40. minutě si po standardní situaci naběhl mezi dva hostující hráče Beran a na přední tyči se nemýlil - 2:1. Hosté však do poločasu srovnali. Na hranici velkého vápna byl faulován Plhal a Janů si s přímým volným kopem věděl rady - 2:2.

Souček otočil zápas

V úvodu druhé půli domácí zahrávali sérii rohových kopů, ale Chrástovu svatyni neohrozili. V 56. minutě měl gól na noze Jinek, ale domácí brankář Hladík jeho střelu z voleje vyrazil. Poté po přihrávce od Berana zahrozil Souček, ale bránu ve skluzu těsně minul. Po hodině hry v domácím pokutovém území Plhala zbytečně fauloval Jonáš a Zdeněk Starý si s penaltou věděl rady - 2:3. V 72. minutě bylo srovnáno - Beran přiťukl míč Součkovi a ten se z hranice vápna střelou k tyči nemýlil - 3:3. Ten samý hráč o chvíli později využil po rohovém kopu nedůrazu v obraně hostů, kterou prošel jako nůž máslem a rozvlnil síť - 4:3. hosté se v závěru snažili hru zjednodušit, ale přes zformovanou domácí obranu se neprosadili. Naopak vedení mohl navýšit Procházka, ale po Hladíkově přihrávce bránu netrefil. Dramatický zápas tak skončil výhrou Měřína. 

 

Měřín v posledním kole zajíždí do Polné. Radešínská Svratka svůj poslední venkovní zápas sezóny odehraje v Rokytnici.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Měřín
Karel Kružík (trenér): Jsem spokojen. Musím pochválit celý tým včetně náhradníků, kteří opět předvedli, v čem je naše síla. Samozřejmě musím zmínit Milana Součka, který předvedl od první minut, že právem nosí kapitánskou pásku. Musíme se ještě připravit na poslední zápas v Polné. Chceme podzim zakončit rozhodně bodovým ziskem a přečkat zimu v horních patrech tabulky.

FK TJ Radešínská Svratka
Pavel Kříž (trenér): Oba týmy vstřelily po třech brankách ze standardních situací, které byly na těžkém terénu důležité. Domácí pak díky Součkovi, který zápas rozhodl, přidali i branku ze hry. Měřín měl ze hry o něco více, ale i tak jsme bod mohli uhrát. Mrzí mě zbytečně inkasované branky, ale zápas se musel líbit a my tak odjíždíme se vztyčenou hlavou. Teď sebereme zbytky sil a připravíme se na poslední výjezd sezóny.



Sestavy


TJ Jiskra Měřín
J. Hladík [-] - D. Hrůza [-] , J. Šoukal [-] (90. K. Kružík [-] ) , M. Matoušek [-] , M. Kolda [-] (87. T. Láznička [-] ) , M. Kožený [-] , D. Jonáš [-] (63. M. Hladík [-] ) , T. Bublán [-] , M. Souček [-] , V. Beran [-] , V. Procházka [-]

FK TJ Radešínská Svratka
P. Chrást [-] - R. Smejkal [-] , M. Drdla [-] , J. Dvořák [-] (75. M. Šacl [-] ) , A. Jinek [-] , I. Plhal [-] , M. Pekárek [-] , J. Chrást [-] , M. Mužátko [-] , Z. Starý [-] , J. Janů [-]

ŽK: 88. M. Souček - 39. M. Drdla , 74. J. Janů , 90. M. Mužátko .
Hráči zápasu: M. Souček .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: BESEDA Petr - KOPŘIVA Miroslav, KRYMOVÁ Martina.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
17. 10. 2017 17:11
Podle mého jasný remízový zápas