J. Holub 56.
1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2017 15:00

12.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V boji o druhé místo se body dělily


Branky


1

Luka nad Jihlavou přijela do Rantířova bez střelce Tomana. Hosté po půli vedli, ale domácím zajistil bod Jakub Holub.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Švaříček otevřel skóre

V Rantířově se utkaly týmy, které v loňské sezóně opustily 1.A třídu. V té současné se Rantířov i Luka pohybují na čele soutěže a utkání 12. kola bylo přímým soubojem o druhou příčku.

 

Domácím se první půle vůbec nepovedla. Loučtí na tom nebyli do 20. minuty o nic lépe, a tak stovka diváků sledovala nezáživný úvod utkání. Po úvodní dvaceti minutovce hosté převzali iniciativu a svoji převahu dokázali zúročit i brankově. V 35. minutě domácí gólman Antoník Krupica ještě stihl zasáhnout, ale k odražené střele se dostal Patrik Švaříček a poslal hosty do vedení - 0:1. Domácí si v prvním poločase na své konto nepřipsali prakticky žádnou vyloženou šanci. Do kabin odcházeli spokojenější svěřenci trenéra Vladimíra Hekerleho.

Domácí dokázali srovnat

Po "mytí hlav" v domácí kabině se rantířovští přece jen probrali, i když jejich hra měla do ideálu daleko. Hosté se zaměřili na defenzivu a snažili se o jednoduchou hru, která měla minimalizovat chyby v defenzivě. Domácí se přece jen dokázali prosadit v 56. minutě, když Jakub Holub důrazně dohrál souboj v pokutovém území hostů a se štěstím dokázal dostat míč do hostující svatyně za Kanswohlova záda - 1:1. Ani tato branka dění na hřišti nezměnila. Utkání plné nepřesnotí a soubojů skončilo v Rantířově dělbou bodů.

 

Rantířov se s podzimní částí rozloučí v Bohdalově. Luka nad Jihlavou čeká další soupeř z čela tabulky - Rapotice. 



Ohlasy k zápasu


TJ Ježek Rantířov
Radek Pavlíček (trenér): Hrál se fotbal bez myšlenky. Naopak šlo o hodně silové utkání. Jsme rádi alespoň za remízu, i když jsme se chtěli rozloučit s domácím prostředím výhrou.




Sestavy


TJ Ježek Rantířov
A. Krupica [-] - J. Holub [-] (61. M. Procházka [-] ) , J. Vyskočil [-] , O. Kunče [-] , J. Lupač [-] , O. Raček [-] , P. Pavlíček [-] , L. Horáček [-] (87. P. Cibulka [-] ) , D. Vaněk [-] , V. Karásek [-] , K. Živný [-]

SK BUWOL METAL Luka n.Jihl.
J. Kanswohl [-] - J. Šimek [-] , M. Kubeš [-] , M. Zámostný [-] , D. Čaloud [-] - P. Švaříček [-] , H. Hanáček [-] , D. Stejskal [-] (46. L. Tuma [-] ) , P. Číhal [-] (67. T. Pokorný [-] ) - F. Flesar [-] , I. Kucarov [-] (65. F. Bulant [-] )

ŽK: 90. J. Šimek .
Hráči zápasu: O. Raček , P. Pavlíček .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: FRYČ Vlastimil - HANZL Daniel, BARTOŇ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
17. 10. 2017 17:07
Malé derby,doma si pohlídáme zisk tří bodů