1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2017 15:00

11.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velká Bíteš po pěti zápasech prohrála


Branky


0

Hosté po půli díky Plhalovi vedli, ve druhém poločase vedení navýšili a i přes snížení domácích si nakonec odvezli všechny body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Plhal poslal hosty do vedení

Domácí drželi pěti zápasovou šňůru bez prohry. Radešínská Svratka po dlouhé době vyhrála před týdnem ve Štěpánově.

 

Úvod zápasů patřil Velké Bíteši. Nehprve hlavičkoval vedle Ivančík a posléze se dvakrát v šanci ocitl Tomáš Loup, ale jeden pokus vytěsnil Patrik Chrást a jeho další střela mířila vedla. Hosté zahrozili ve 27. minutě a hned z toho byla branka. Janů našel ve středu pole Mužátka, který posunul míč na Plhala a ten zamířil přesně do horního rohu Janouškovy branky - 0:1. Hosté mohli do půle zvýšit. Nejprve zahrozil ze standardky Jinek a poté domácí gólman vyrazil střelu Mužátka k Plhalovi, ale ten míč do sítě nedostal. Do kabin tak s těsným náskokem odcházeli hosté.

Hosté si vedení pohlídali

Domácí začali druhý poločas aktivněji, ale v ofenzivě byli bezzubí a Chrástovu svatyni prakticky neohrozili. Vedení hostů mohl navýšit Plhal, ale Mužátkovo přiťuknutí v branku nepřetavil. Hosté se dočkali v 72. minutě, když Jinkův přetažený přímý volý kop vrátil před bránu Pekárek, Lukáš Gabriel dotlačil míč do sítě a připsal si první trefu v dresu Radešínské Svratky - 0:2. Hosté se však z klidného vedení neradovali dlouho. V 75. minutě se k přímému volnému kopu postavil Klusák a snížil - 1:2. Domácí se snažili hosty dostat pod tlak dlouhými míčí, ale hostující defenziva všechny snahy odvracela, a když už domácí dostali míč do sítě, tak sudí Krejčí odpískal faul na hostujícího brankáře. Ze třech bodů se tak zaslouženě radovali hosté z Radešínské Svratky.

 

Velká Bíteš se své zaváhání pokusí napravit v dalším domácím zápase, a to s Polnou. Radešínská Svratka zajíždí do Měřína.



Ohlasy k zápasu


FC PBS Velká Bíteš B
Jiří Jelínek (hráč): Škoda, že jsme v úvodu neskórovali. Po brance byli hosté lepší a my jsme směrem dopředu skoro nic nepředvedli. Zápas se nám nepovedl.

FK TJ Radešínská Svratka
Pavel Kříž (trenér): Rozhodla první branka. Ve druhé půli jsme si vedení hlídali, a když jsme dali druhý gól, tak se zdálo rozhodnuto. Bohužel jsme záhy inkasovali a závěr byl zbytečně hektický.



Sestavy


FC PBS Velká Bíteš B
K. Janoušek [-] - L. Pelikán [-] , J. Randhawa [-] (46. O. Švanda [-] ) , T. Mrňa [-] , M. Paprskář [-] (74. M. Švanda [-] ) - T. Loup [-] , T. Dobeš [-] (62. J. Jelínek [-] ) , T. Nekuda [-] , M. Klusák [-] , O. Bartošek [-] - M. Ivančík [-] -

FK TJ Radešínská Svratka
P. Chrást [-] - R. Smejkal [-] (80. J. Dostál [-] ) , M. Drdla [-] , J. Dvořák [-] (69. L. Gabriel [-] ) , A. Jinek [-] , I. Plhal [-] (88. L. Kachlík [-] ) , M. Pekárek [-] , J. Chrást [-] , M. Mužátko [-] , Z. Starý [-] , J. Janů [-]

ŽK: 33. T. Dobeš , 34. M. Ivančík , 72. M. Paprskář , 86. T. Mrňa , 87. M. Klusák - 30. J. Janů .
Hráči zápasu: T. Mrňa - L. Gabriel .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: KREJČÍ Vlastimil - INVALD Lukáš, ŽĎÁNSKÝ Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.