5:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2017 15:00

10.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

OBRAZEM: Měřín doma znovu naděloval


Branky


22. V. Beran , 33. D. Polák , 53. M. Souček , 66. V. Beran , 68. J. Šoukal
0

V Měříně se představil nováček z Rokytnice a po celý zápas tahal za kratší konec. Měřínští nakonec vyhráli o pět branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Přinášíme fotoreportáž od Ladislava Koženého:

 

 

Hosty z Rokytnice přivítal v Měříně nejen soupeř nabírající postupně formu ze začátku podzimu, ale také typické podzimní počasí. 

 

Domácí ve velkém tempu. Již ve 3.minutě se ocitl Beran v šanci, ale je ho rána minula těsně vymezený prostor brány. Nicméně to byla předzvěst směru, jakým se utkání bude vyvíjet. I v dalších minutách domácí přitlačili hosty do vlastní šestnáctky, ovšem stále bez gólového efektu. Vyjímkou byl pouze rohový kop, zahrávaný hosty, který ovšem zlikvidoval důrazným zákrokem měřínský brankář Hladík. Změna na světelné tabuli přišla až ve 22. minutě, kdy po pravé straně vnikl do pokutového území Tomáš Bublán, jehož střelu hostující brankář pouze vyrazil a důrazný Beran už měl jednoduchou práci - 1:0 Hráči Jiskry pokračovali dále s velkým ofenzivním apetitem a přes těžký terén předváděli pohledné kombinace. Jednu takovou načal opět aktivní Bublán, který tentokrát místo střely zvolil přihrávku pod sebe na nabíhajícího Marcela Koženého a ten „z první“ uklidil míč na zadní tyč - 2:0.

Měřínští navyšovali vedení

V 53. minutě se ve středu hřiště zmocnil balonu Milan Souček a svou utěšenou střelu umístil nechytatelně pod břevno a zvýšil tím na 3:0. V 63. minutě zahrával měřínský středopolař Vít Procházka volný přímý kop od pravé postranní čáry a našel přesně na první tyči nabíhajícího Berana, který přidal svou druhou branku v zápase a posunul skóre na 4:0. Po sérii střídaní opět ukázala Jiskra, jak kvalitní má „lavičku.“ Namísto  klidného dohrání zápasu, dál okupovala soupeřovu šestnáctku, který už poněkud rezignoval. Důkazem byla 65. minuta, kdy se po pravém křídle utrhl neúnavný Beran, poslal přízemní centr před soupeřovu bránu na nabíhajícího Jirku Šoukala, který po krátkém pobytu na hřišti nezaváhal. Do konce zápasu si měřínští vytvořili ještě několik šancí, ale již poněkud nedůraznou koncovkou ponechali výsledek beze změny.

 

Měřín v příštím kole zavítá do Starče. Rokytnice hostí Nedvědici.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Měřín
Karel Kružík (trenér): Oslabený soupeř předvedl hlavně ze začátku bojovný výkon. My jsme si ovšem skvělým kolektivním výkonem, podpořeným kvalitní defenzivou vedenou Martinem Koldou a Davidem Polákem, došli pro tři body. Ze dvou domácích zápasů máme 6 bodů a dvě čistá konta, s čímž musím být naprosto spokojený. Teď se budeme soustředit, abychom dovezli body i příští týden ze Starče.“




Sestavy


TJ Jiskra Měřín
J. Hladík [-] - M. Kolda [-] , M. Kožený [-] , D. Polák [-] , L. Doležal [-] (54. J. Šoukal [-] ) , D. Jonáš [-] , T. Bublán [-] , M. Souček [-] (70. M. Hladík [-] ) , M. Matoušek [-] (68. T. Láznička [-] ) , V. Beran [-] , V. Procházka [-]

1. SK Rokytnice nad Rokytnou
L. Hobza [-] - J. Hakl [-] , D. Kašiár [-] (68. J. Veleba [-] ) , J. Železník [-] (61. J. Bartejs [-] ) , M. Vahila [-] , J. Herbrych [-] , J. Syrový [-] , M. Prokeš [-] , M. Štork [-] , A. Štefánek [-] , J. Bílek [-] (81. F. Vejmelka [-] )

ŽK: 38. M. Souček - 63. D. Kašiár , 72. J. Herbrych .
Hráči zápasu: V. Beran , D. Polák , M. Kolda .
Počet diváků: 98. Rozhodčí: FRYČ Vlastimil - RYGL Luboš, HROMÁDKA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.