1:3
(1:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2017 15:00

10.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štěpánov zůstává na dně tabulky


Branky


18. V. Kutnyk - 14. I. Plhal , 34. M. Drdla , 42. M. Drdla
0

Ve Štěpánově se rozhodlo již v první půli, kterou ovládla Radešínská Svratka. Domácí měli ve druhé půli platonickou převahu, ale ta k šancím nevedla. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Drdla vsítil dvě branky

Ve Štěpánově se utkaly týmy, které se dlouhou dobu neradovaly z tří bodového zisku. Domácí na výhru čekali čtyři zápasy, hosté dokonce zápasů šest.

 

V prvním poločase byli aktivnější hosté, kteří se také dostali do vedení. Ve 14. minutě Richterovu rozehrávku vystihl Mužátko a přes Šacla a Pekárka doputoval míč až k Plhalovi, který pohodlně skóroval do odkryté branky - 0:1. Domácí však záhy vyrovnali. Nedůrazu v obraně hostí využil Kutnyk a po pohledné individuální akci prostřelil brankáře hostí Milana Petra - 1:1. Poté se hra odehrávala spíše na polovině domácích, kteří hrozili pouze z ojedinělých brejků. Hosté se do vedení dostali ve 34. minutě, kdy na rohový kop Mužátka naskočil na malém vápně Martin Drdla a poslal hosty do vedení - 1:2. Domácí mohli vyrovnat, když po Kovalchukově rohu hlavičkoval Sedláček, za Petra však na brankové čáře zaskočil Michal Šacl. Radešínská Svratka před půlí ještě vedení navýšila. Domácí se nedohodli po rohovém kopu, následně Dinga nejprve vychytal Mužátka, odražený míč však do sítě uklidil Drdla - 1:3. Domácí odpor mohl definitivně zlomit Plhal, ale v samostatném úniku Dingu nepřekonal.

Hosté si vedení pohlídali

Domácí se ve druhé půli snažili se zápasem něco udělat. Díky Kovalchukovi a Kutnykovi drželi míč, ale do šancí se prakticky nedostávali. Hostující defenziva odvrátila i několik standardních situací. Hosté mohli vedení navýšit Pekárkem, ale ten branku netrefil.

 

Štěpánovští tak zůstávají přikováni u dna tabulky a o další body budou bojovat v Polné. Radešínská Svratka se o další bodový zisk pokusí ve Velké Bíteši, kde se utká s tamní rezervou divizního Spartaku.



Ohlasy k zápasu


FK Železárny Štěpánov nad Svratkou
Jiří Lukášek (trenér): Věřil jsem, že tentokrát konečně uděláme tři body. Soupeře jsme kombinačně přehráli, jenže nemáme střelce, na tom bohužel selháváme. Do zimní přestávky bychom potřebovali získat šest bodů, abychom se s týmy nad námi udrželi v kontaktu.

FK TJ Radešínská Svratka
Pavel Kříž (trenér): První půle byla z naší strany velmi dobrá. Domácí hrozili jen díky Kutnykovi. Ve druhém půločase jsme zbytečně zalezli, ale do šancí se Štěpánov nedostával. Už jsme potřebovali vyhrát a s touto výhrou se nám do posledních třech kol půjde mnohem lépe.



Sestavy


FK Železárny Štěpánov nad Svratkou
L. Dinga [-] - J. Veselský [-] (46. O. Nečesánek [-] ) , D. Fiala [-] , A. Janeček [-] , V. Kutnyk [-] , T. Richter [-] , V. Kovalchuk [-] , V. Sedláček [-] , R. Hrubeš [-] (77. P. Macháček [-] ) , T. Brázda [-] , O. Hrubeš [-]

FK TJ Radešínská Svratka
M. Petr [-] - M. Drdla [-] , J. Dvořák [-] (78. L. Gabriel [-] ) , A. Jinek [-] (59. J. Chrást [-] ) , I. Plhal [-] , M. Pekárek [-] (88. P. Chrást [-] ) , M. Šacl [-] , M. Mužátko [-] , Z. Starý [-] , J. Janů [-] , R. Smejkal [-]

ŽK: 26. V. Kovalchuk , 35. D. Fiala , 89. O. Hrubeš - 87. I. Plhal .
Hráči zápasu: V. Kutnyk - M. Drdla .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: SÝKORA Tomáš - NIEDERLE Zdeněk, KÖNIG Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.