Rapotice rozdrtily Polnou


Branky


1. M. Sobotka , 21. M. Němec , 25. M. Sobotka , 44. M. Sobotka , 53. M. Sobotka , 61. M. Laš , 74. Z. Mucha , 85. M. Laš , 88. M. Dobeš - 19. V. Jelínek
0

Polná sice v Rapoticích na chvíli vyrovnala, ale pak se spustila lavina domácích, kteří nakonec vsítili devět branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli bylo rozhodnuto

V Rapoticích se představila Polná, která v minulém kole porazila Rantířov. Domácí chtěli napravit ztrátu s Radešínskou Svratkou.

 

Rapotice vstoupily do třetího domácího zápasu v řadě výborně a už v první minutě se ujaly vedení, kdy se po perfektním přiťuknutí Muchy prosadil Michal Sobotka. Poté přišla méně podařená pasáž zápasu z pohledu domácích, kteří si přesto dokázali vypracovat několik šancí, a to zejména po závarech ve vápně Polné. Varování přišlo v 15. minutě, kdy se hosté hnali do rychlého brejku a nakonec nastřelili tyč. Rapotičtí si přílišné těžkosti s tímto napomenutím nedělali, a tak přišel v 19. minutě trest, když se prosadil hostující Jelínek. Inkasovaný gól Rapotice nabudil a na hřišti od té doby existovalo pouze jedno mužstvo. Kombinace domácích byly velmi rychlé, často na jeden dotek a na jejich konci byl téměř vždy bezchybný Michal Sobotka. Vedení vrátil domácím pohotový Němec díky přesné přízemní střele k tyči. Ještě do poločasu završil hattrick Sobotka a bylo téměř rozhodnuto. 

Rapotice vedení navyšovaly

Ve druhé půli Rapotice stále útočily a skóre narůstalo. Přetížená obrana Polné nestíhala a často jen odkopávala balóny. Dvě branky ve druhé půli zaznamenal Martin Laš, oproti minulým zápasům se přesunul zpět do útoku a potvrdil, že to pravé místo pro něj je v blízkosti branky soupeře. Dále se trefili také Mucha a počtvrté Sobotka. Třešničkou na dortu byla hlavička Michala Dobeše, který přeloboval Rychteckého a stanovil konečný výsledek na 9:1.

 

Rapotice se v příštím kole představí v Hartvíkovicích. Polná hraje se Štěpánovem.

 



Ohlasy k zápasu


FC Rapotice
Aleš Kolařík (vedoucí): Výborným výsledkem a hlavně výkonem jsme dokázali odčinit ztrátu z minulého týdne. Soupeře jsme míst dostali pod enormní tlak, kdy se bránil pouze jednoduchými odkopy. Za celých 90. minut jsme Polnou pustili jen do dvou šancí. Naše akce byly pohledné, nápadité a často na jeden dotek. Naše hra se místy blížila tomu, co bychom chtěli v zápasech praktikovat. Nátlaková aktivní hra po ztrátě míče a poté se co nejrychleji dostat do zakončení. S výkonem mužstva můžeme být spokojeni, připravili jme si dobrou pozici pro závěrečné tři zápasy sezóny.




Počet diváků: 102. Rozhodčí: MAAR Michal - POJEZNÝ Jan, NOVOTNÝ František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.