0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2017 15:30

8.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Prokeš vystřelil Rokytnici tři body


Branky


0

Když už se zdálo, že ve Štěpánově branka nepadne, tak se v závěru prosadil hostující Prokeš a svému týmu tak zajistil vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

K souboji týmů z druhé poloviny tabulky přijela do Štěpánova Rokytnice nad Rokytnou.

 

Utkání začalo ve velmi rychlém tempu a již ve 2. minutě prozkoušeli domácí hostujícího gólmana Lukáše Hobzu, který ale jejich pokus vyrazil na roh. Po deseti minutách hry zahrozila také Rokytnice, Martin Prokeš utíkal sám na bránu, avšak trefil pouze nohy štěpánovského brankáře Ivo Jílka. V 17. minutě domácí obrana si při rohu nepohlídala obránce Herbrycha, který hlavičkoval pouze nad. Do konce poločasu hrozili spíše domácí, ale jejich šance končily mimo a v rukavicích Hobzy.

 

Prokeš rozhodl

Ve druhé půli se hrál vyrovnaný fotbal od vápna k vápnu. Do největších šancí se dostával domácí Vitalij Kutnyk, který v 54. a v 56. minutě pálil pouze doprostřed hostující brány. Jak již bylo zmíněno, po celý druhý poločas se hrálo od vápna k vápnu a větší šance začaly přicházet až po 80. minutě. Nejprve v 81. minutě gólman Rokytnice Hobza skvěle zlikvidoval přímý kop z hranice vápna a poradil si i s následnou šancí Kutnyka. Minutu před koncem byl za vápnem nedovoleně zastaven hostující kapitán Syrový, sudí Havlín nařídil přímý kop, k němuž se postavil Martin Prokeš a s přehledem poklidil balón k levé tyči - 0:1. Na samém konci zápasu ještě orazítkoval tyč Syrový, ale to hostům nevadilo, jelikož Rokytnice po bojovném výkonu dovezla domů všechny tři body.

 

Štěpánov nenavázal na předešlé bodové zisky z vlastního hřiště a v přštím týdnu zajíždí k důležitému zápasu do Starče. Rokytničtí si po čtyřech zápasech připsali tři body a v dalším kole přivítají Velkou Bíteš.



Ohlasy k zápasu



1. SK Rokytnice nad Rokytnou
Radek Ferkl (hráč): Vycházeli jsme ze zabezpečené defenzívy s následným přechodem do rychlých protiútoků, a to se povedlo. Rozhodla standardní situace v závěru zápasu.



Sestavy


FK Železárny Štěpánov nad Svratkou
I. Jílek [-] - J. Veselský [-] , O. Nečesánek [-] , V. Kutnyk [-] , D. Kintr [-] , T. Richter [-] (83. R. Jílek [-] ) , V. Kovalchuk [-] , M. Novák [-] , V. Sedláček [-] , M. Hečko [-] (69. R. Hrubeš [-] ) , O. Hrubeš [-]

1. SK Rokytnice nad Rokytnou
L. Hobza [-] - J. Syrový [-] , J. Železník [-] (90. F. Vejmelka [-] ) , M. Prokeš [-] , J. Bartejs [-] , A. Štefánek [-] , R. Ferkl [-] , J. Hakl [-] , O. Štefánek [-] , D. Jičínský [-] , J. Herbrych [-]

ŽK: 61. V. Kutnyk , 88. O. Hrubeš .
Hráči zápasu: V. Kutnyk - L. Hobza , M. Prokeš .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: HAVLÍN Martin - DENEV Alex, TERBER Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.