2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2017 15:30

7.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Polná překvapivě zdolala Luka


Branky


0

Papírový favorit z Luk nad Jihlavou v Polné selhal. Vítězství místní rezervě ve druhé půli zajistili Korber s Jelínkem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas bez branek

Rezerva Polné potřebovala po čtyřech prohrách v řadě nutně bodovat. Loučtí zvítězili venku jen ve Štěpánově, zatímco v Měříně i Starči padly, a tak jistě chtěli tuto neslavnou bilanci vylepšit. Hostům chyběl střední záložník Čeněk Čada.

 

V prvním poločase sobotního zápasu měli mírně navrch domácí hráči, kteří se ale do vyložených šancí nedostávali, a když už nějakou příležitost měli, tak do černého nezamířili. Hosté moc aktivní směrem dopředu nebyli, a tak měli v prvním poločase navrch defenzivy obou mužstev a do kabin se šlo za nerozhodného bezbrankového stavu.

Domácí ve druhém poločase rozhodli

Po změně stran se jeden z louckých defenzivních hráčů rozhodl vyvézt míč středem hřiště, ztratil jej a následovala kolmice na rozběhnutého Jaroslava Körbera, který v jasné pozici nezaváhal a překonal Kanswohla v hostující bráně. Rezerva polenského Slavoje vedla 1:0. Hosty tento moment nakopl, zvýšili obrátky a začali se tlačit před branku domácích, ovšem místo vyrovnání přišla situace z 79. minuty. V tu chvíli utekl po straně Vojtěch Jelínek a nedal Kanswohlovi šanci - 2:0. Zbytek derby se už jen dohrával a nic zásadního nepřinesl.

 

Polná si tak zvedla sebevědomí a po dlouhém čekání si připsala do tabulky tři body. V příštím kole zajíždí k zajímavému duelu na hřiště Bohdalova. Loučtí svoji venkovní mizérii neprotrhli a v příštím kole hrají doma, kde se jim daří. Do Luk nad Jihlavou zavítají Hartvíkovice.



Ohlasy k zápasu



SK BUWOL METAL Luka n.Jihl.
Vladimír Hekerle (trenér): Z našeho pohledu se to nepovedlo. Musíme dál pracovat a dělat vše, jak máme, protože jinak toho soupeř dokáže využít. Většinou skóruje po našich chybách, není to tím, že nás přehraje.



Sestavy


Slavoj Polná B
S. Rychtecký [-] - D. Mühlfeit [-] (87. V. Formáček [-] ) , V. Jelínek [-] , J. Korber [-] (55. L. Čaloud [-] ) , D. Procházka [-] , F. Gondek [-] , M. Pecina [-] , O. Skryja [-] , D. Kratochvíl [-] , D. Jaroš [-] , J. Barák [-]

SK BUWOL METAL Luka n.Jihl.
J. Kanswohl [-] - D. Čaloud [-] (79. T. Pokorný [-] ) , M. Kubeš [-] , M. Bratršovský [-] , M. Zámostný [-] - P. Švaříček [-] , L. Tuma [-] , H. Hanáček [-] (87. D. Sommer [-] ) , P. Číhal [-] - F. Flesar [-] , F. Toman [-]

ŽK: 73. M. Pecina - 17. F. Toman , 73. M. Bratršovský , 75. M. Kubeš .
Počet diváků: 34. Rozhodčí: NECHVÁTAL Tomáš - HAVLÍN Marek, NOVÁK Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.