Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2017 16:00

5.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hartvíkovice deklasovaly rezervu Polné


0

Hartvíkovice po půli vedly o pět branek. Ve druhé půli jednu branku přidali a padlo po jedné červené kartě na každé straně. Čtyřmi brankami se blýskl Martin Kopuletý

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dominovali

Hartvíkovice v pouťovém zápase přivítali Polnou, která odehrála druhé venkovní utkání v řadě. Bylo otázkou, jak duel skončí, jelikož hartvíkovičtí měli v minulosti právě v tomto zápase velké problémy.

 

Ráz zápasu určila hned 1. minuta, když v 25. vteřině David outulný vystihl rozehrávku hostí a vyslal do brejku Jakuba Sýkoru, který se nemýlil a překonal Čermáka v brance hostů - 1:0. V 11. minutě míč přes Michala Kopuletého a Jakuba Sýkoru doputoval až k Martinovi Kopuletému a ten krásnou akci domácích zakončil přesnou střelou - 2:0. Ve 24. minutě už to bylo 3:0, když se po přihrávce od Milana Sýkora trefil podruhé v zápase Jakub Sýkora. O dalších pět minut později hosté nedokázali odvrátit centr z kraje hřiště a Milan Outulný vybídl k další brance Martina Kopuletého - 4:0. Ve 41. minutě Martin Kopuletý završil hattrick, když si po samostatné akci navedl míč do středu hřiště a s přehledem skóroval střelou na zadní tyč - 5:0. Po půli tak bylo v Hartvíkovicích rozhodnuto. 

Hartvíkovice přidaly ještě jednu branku

Ve druhé půli už se utkání dohrávalo a domácí vědomi si velkého náskoku polevili. Stínem zápasu byla 57. minuta, kdy byli vyloueni domácí David Outulný a hostující Zdeněk Smutný. Chvíli na to se ještě jednou prosadil Martin Kopuletý, který se po přihrávce od Hadraby obtočil kolem obránce a zavěsil - 6:0.

 

Povzbuzené Hartvíkovice čeká v příštím kole cesta do Nedvědice. Rezerva polenského Slavoje bude chtít ukončit tří zápasovou šňůru bez bodu na hřišti Velkého Beranova.



Ohlasy k zápasu


TJ Hartvíkovice
Luděk Hadraba (trenér): Naprosto zasloužené vítězství. Kluky musím pochválit, byl to jeden z nejlepších výkonů. Z utkání jsem měl určité obavy, byl to pouťový zápas a ty nám poslední roky moc nevycházely, letos ale k zápasu přistoupili zodpovědně a jsem velmi spokojen. Jedinou kaňkou zápasu bylo vyloučení Davida Outulného!




Sestavy


TJ Hartvíkovice
P. Chalupa [-] - D. Outulný [-] , M. Sýkora [-] , M. Outulný [-] (46. V. Rous [-] ) - D. Kopuletý [-] (71. A. Janda [-] ) , D. Horký [-] , M. Kopuletý [-] , R. Hadraba [-] , M. Kafka [-] - J. Sýkora [-] , M. Kopuletý [-] (78. M. Malý [-] )

Slavoj Polná B
P. Čermák [-] - Z. Smutný [-] , L. Čaloud [-] , D. Procházka [-] , M. Šorf [-] (46. D. Mühlfeit [-] ) , M. Pecina [-] , V. Formáček [-] (66. P. Tomas [-] ) , M. Šimek [-] , D. Kratochvíl [-] , D. Jaroš [-] , F. Gondek [-]

ŽK: 83. J. Sýkora - 24. M. Šorf , 75. M. Šimek . ČK: 57. D. Outulný - 57. Z. Smutný .
Hráči zápasu: R. Hadraba , J. Sýkora , M. Kopuletý .
Počet diváků: 123. Rozhodčí: BESEDA Petr - POJEZNÝ Karel, NOVÁK Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.