M. Vahila 25.
M. Vahila 48.
M. Vahila 53. (p.)
R. Ferkl 75.
4:4
(1:4)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2017 16:00

5.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nováčci si body rozdělili


Branky


25. M. Vahila , 48. M. Vahila , 53. M. Vahila (p.) , 75. R. Ferkl - 27. J. Šimek (p.) , 31. Z. Novotný , 34. V. Pokorný , 38. V. Koukal
0

V Rokytnici padlo osm branek. V půli se zdálo, že si hosté odvezou tři body. Ve druhém poločase však Rokytnice třemi góly srovnala.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bohdalov ovládl první poločas

V Rokytnici se v souboji nováčků představil Bohdalov. 

 

Ze začátku utkání se hrála vyrovnaná partie se šancemi na obou stranách. První, kdo rozvlnil síť, byl kapitán Vahil'a, který ve 25. minutě zpoza vápna vypálil a domácí šli do vedení. Ale stejně jak minulý týden v Lukách dlouho vedení nevydrželo. O dvě minuty později nařídil sudí Škorpík po zákroku Sochny na Koukala penaltu, kterou k levé tyči umístil Šimek. Hosté byli nabuzení a udeřili ještě třikrát. Ve 31. minutě si na roh naskočil Novotný, o dvě minuty později si hráči Bohdalova pohráli s obranou domácích a do prázdné brány zvyšoval Pokorný a tuto smršť ukončil ve 38. minutě Koukal, který svoji hlavičkou z rohového kopu přidal čtvrtou branku. Studená sprcha pro Rokytnici.

Domácí dokázali srovnat

Do druhého poločasu vstoupili domácí úplně jinak a hned ve 48. minutě se podruhé prosadil Vahil'a - 2:4. Tento hráč se o další branku pokoušel tak, že z dálky loboval vyběhnutého gólmana, ale scházeli centimetry. V 53. minutě hosté ve vápně faulovali Prokeše a Vahil'a díky penaltě zkompletoval hattrick. Byla tu naděje na vyrovnání zápasu, ale to by se muselo povést zakončení. Bohdalov mohl jít opět do dvoubrankového vedení, ale samostatný únik kapitána Bohdalova Tomáše Doležala zastavil skvělým zákrokem Široký. V 75. minutě bylo vyrovnáno. Po Vahil'ově přihrávce se k míči dostal Ferkl a z úrovně penalty střílel na přední tyč - 4:4. Vypadalo to na famózní obrat, ale gólovou radost domácích hráčů a fanoušků zastavil praporek rozhodčího signalizující ofsajd. Rokytnice tedy remízovala s Bohdalovem 4:4.

 

V příštím kole Rokytnice zajíždí do favorizovaného Rantířova. Bohdalov na svém hřišti přivítá dalšího nováčka, tentokrát Stařeč.



Ohlasy k zápasu


1. SK Rokytnice nad Rokytnou
Josef Herbrych: Byl to zápas dvou rozdílných poločasů. V tom prvním jsme byli nejhorším týmem na světě, během chvilky jsme ztratili vedeni a odcházeli do kabin s třígólovým rozdílem. Ve druhem poločase jsme brzy snížili, hoste znervózněli a my měli převahu, která vyvrcholila v gól na 3:4 a zanedlouho i ve vyrovnáni. Ke konci nám ještě nebyl uznán gól pro offside a brankou neskončili ani další šance. Vzhledem k prvnímu poločasu je vsak výsledný bod cenný.

Sokol Bohdalov
Tomáš Doležal (trenér): V první půlce jsme inkasovali, ale to jako by nás nakoplo. A po zbytek poločasu jsme byli lepším týmem. Vstřelili jsme čtyři pěkné branky a zdálo se být hotovo,ale opak byl pravdou. Domácí nás po změně stran skoro k ničemu nepustili a zaslouženě vyrovnali a mohli i vyhrát. Druhý poločas byl z naší strany tragický. Řekl bych že jsme se totálně posrali.



Sestavy


1. SK Rokytnice nad Rokytnou
M. Široký [-] - J. Herbrych [-] , J. Železník [-] (66. J. Veleba [-] ) , M. Štork [-] , A. Štefánek [-] , D. Jičínský [-] , R. Ferkl [-] , R. Sochna [-] , M. Vahila [-] , M. Prokeš [-] , J. Bílek [-] (79. O. Štefánek [-] )

Sokol Bohdalov
M. Mundok [-] - F. Lán [-] , Z. Novotný [-] , L. Hanych [-] , A. Fabík [-] - T. Doležal [-] , V. Pokorný [-] (68. F. Boháček [-] ) , J. Šimek [-] , P. Neuman [-] - R. Henzl [-] , V. Koukal [-] -

ŽK: 44. J. Bílek - 60. J. Šimek .
Hráči zápasu: M. Vahila - V. Koukal .
Počet diváků: 111. Rozhodčí: ŠKORPÍK Martin - ŠRÁMEK Zdeněk, KRONDRÁF Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.