4:1
(3:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2017 16:30

4.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Luka přehrála Rokytnici


Branky


21. F. Flesar , 24. F. Toman , 31. F. Toman , 89. F. Toman - 20. M. Vahila
0

Luka nad Jihlavou dala zapomenout na prohru z Měřína a porazila Rokytnici. Hattrickem se blýskl Toman.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čtyři branky v deseti minutách

Luka chtěla napravit zaváhání v Měříne, za to Rokytničtí chtěli navázat na domácí výhru s Velkým Beranovem.

 

Před parádní návštěvou, kdy si na fotbal našlo cestu 250 diváků byla hned od 1. minuty vidět chuť obou týmu dojít si za vítězstvím, která byla ještě hnána skvělou atmosférou vytvořenou domácími i hostujícími fanoušky. K první větší šanci se dostala Luka nad Jihlavou, ale gólovou šanci mířící k pravé tyči reflexivně zneškodnil gólman Hobza. Ve 20. minutě vypukla v kotli rokytnických fanoušků obrovská radost. Ferkl vyslal kapitána Mariána Vahil'u, druhý zmíněný přeloboval brankáře Kanswohla a hosté šli do vedení - 0:1. Dlouho se však z vedení neradovali a o tři minuty to byli domácí, kdo najednou vedli. Nejprve se ve 21. minutě prosadil po ztrátě balónu hostujícího týmu Flesar a o tři minuty později poslal domácí do vedení kanonýr Toman a upravil na 2:1. Rokytnice se hnala za vyrovnáním, ale místo toho přišla ve 31. minutě třetí rána v podobě dalšího gólu Filipa Tomana - 3:1.

 

Filip Toman dokonal hatrrick

Ve druhé půli se většinou hrálo na polovině domácích a jejich případné brejky hasila rokytnická obrana společně s gólmanem. Brána Luk byla jakoby pro hosty zakletá, ne a ne se prosadit. Nejblíže vstřelení branky byl obránce Herbrych, který svoji hlavou orazítkoval břevno. Rokytnice vyslala veškeré síly do útoku a po rychlém brejku dokonal v 89. minutě hattrick Toman a upravil skóre na konečných 4:1. Nezaujatý fanoušek si doslova musel mnout ruce, že vyrazil na tento zápas, jelikož se hrálo nahoru dolů, ale vítězství si odnesl domácí tým.

 

Luka nad Jihlavou v dalším kole cestují do Starče, která je stála na nula bodech. 1.SK Rokytnice nad Rokytnou si v souboji nováčků zahraje s Bohdalovem.



Ohlasy k zápasu



1. SK Rokytnice nad Rokytnou
Radek Ferkl (hráč): Myslím si, že výsledek neodpovídá naší předvedené hře, ale nenaděláte nic. Ve druhé půli jsme měli využít naší převahy a pokusit se o vyrovnání. Skvělá byla atmosféra vytvořená fanoušky Luk i Rokytnice.



Sestavy


SK BUWOL METAL Luka n.Jihl.
J. Kanswohl [-] - M. Kubeš [-] , M. Bratršovský [-] , M. Zámostný [-] , D. Čaloud [-] - F. Vomela [-] (71. L. Tuma [-] ) , Č. Čada [-] , P. Číhal [-] , D. Stejskal [-] (83. M. Pešák [-] ) - F. Flesar [-] , F. Toman [-] (90. J. Šimek [-] )

1. SK Rokytnice nad Rokytnou
L. Hobza [-] - J. Hakl [-] , J. Syrový [-] , A. Štefánek [-] , D. Jičínský [-] , R. Ferkl [-] , R. Sochna [-] , M. Vahila [-] , M. Prokeš [-] (73. D. Kašiár [-] ) , J. Herbrych [-] (78. J. Bartejs [-] ) , J. Bílek [-] (61. J. Železník [-] )

ŽK: 32. D. Stejskal , 54. M. Bratršovský , 66. F. Vomela , 77. D. Čaloud , 80. Č. Čada , 89. F. Toman - 57. J. Herbrych .
Hráči zápasu: F. Toman .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: SÝKORA Tomáš - PETRLÍK Ladislav, HOLUB Radim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.