1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2017 16:30

4.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hartvíkovice remizovaly s Radešínskou Svratkou


Branky


0

U Dalešické přehrady se odehrál vyrovnaný zápas, který skončil zaslouženou dělbou bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vedli, srovnal hostující Dvořák

Hartvíkovice chtěly navázat na výhry s Rokytnicí a Starčí. Hosté vyhráli všechny předchozí duely a do Hartvíkovic tak odjeli v dobré náladě.

 

Úvod zápasu patřil domácím, kteří lépe kombinovali. To se ukázalo v 8. minutě, kdy udržel míč Jakub Sýkora a krásnou kolmicí poslal do samostatného úniku Martina Kopuletého, který se nemýlil a poslal domácí do vedení - 1:0. Poté ještě domácí hrozili ze standardních situací, ale hra se začala vyrovnávat. Po půl hodině hry Michal Šacl našel za obranou Josefa Dvořáka, který si v sólu věděl rady a překonal Chalupu v domácí svatyni - 1:1. Chvíli na to mohlo být na straně hostů ještě veseleji, Šacl však pěknou Jinkovu přihrávku nezužitkoval a Chalupovu bránu minul. Před poločasovou pauzou se ještě zastřeloval Mužátko, ale mířil těsně nad bránu. Do kabin se šlo za stavu 1:1.

Ve druhém poločase branka nepadla

Hned ve 46. minutě domácí obranu rozebrali Jinek s Pekárkem, ale druhého jmenovaného Chalupa vychytal a Šacl vyražený míč nedokázal zkrotit. Poté se hrálo vyrovnané utkání, kdy se střídaly akce na obou stranách. do výraznější šance se však nikdo nedostal. Po hodině hry zkoušel ostrou ránou štěstí Starý, ale minul. Na druhé straně se domácí dožadovali penalty po souboji Drdly s Martinem Kopuletým, ale Stratený nepískal. Největší šanci si tak v závěru po Rousově přihrávce vypracoval Horký, ale ani nadvakrát Milana Petra nepřekonal a body se tak dělily.

 

Hartvíkovice v příštím zápase hrají doma s rezervou Slavoje Polná. Radešínská Svratka na své venkovní pouti zavítá tentokrát do Velkého Beranova.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Hartvíkovice
Luděk Hadraba (trenér): Škoda úvodní dvacetiminutovky, kdy jsme brzo vstřelili branku a měli ještě další příležitosti. Poté byli hosté po zbytek zápasu lepší a měli míč více na kopačkách. Přesto jsme ale mohli brát všechny body my, když v závěru spálil Horký nadvakrát velkou šanci. Nakonec asi spravedlivá remíza.

FK TJ Radešínská Svratka
Josef Novák (asistent trenéra): Chvíli nám trvalo než jsme se na velkém hřišti srovnali. Škoda, že jsme hned po vyrovnání neproměnili velkou šanci. Ve druhé půli jsme byli opticky lepší, ale nakonec jsme rádi za bod, protože nás v závěru podržel Petr při tutovce domácích. Spravedlivá remíza.



Sestavy


TJ Hartvíkovice
P. Chalupa [-] - D. Outulný [-] , M. Sýkora [-] , M. Outulný [-] , J. Sýkora [-] , M. Malý [-] (51. R. Hadraba [-] ) - M. Záviška [-] (63. M. Kafka [-] ) , D. Kopuletý [-] , D. Horký [-] , M. Kopuletý [-] - M. Kopuletý [-] (78. V. Rous [-] )

FK TJ Radešínská Svratka
M. Petr [-] - A. Jinek [-] , J. Dvořák [-] (82. M. Skryja [-] ) , M. Pekárek [-] , M. Šacl [-] (87. O. Hudeček [-] ) , M. Mužátko [-] , Z. Starý [-] , J. Janů [-] , R. Smejkal [-] , M. Drdla [-] , J. Chrást [-]

ŽK: 32. J. Sýkora , 62. M. Záviška - 62. M. Drdla .
Hráči zápasu: D. Outulný - Z. Starý .
Počet diváků: 93. Rozhodčí: STRATENÝ Michal - KUBA Lukáš, BRADA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.