2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2017 16:30

3.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velký Beranov prohrál i třetí zápas


Branky


45. M. Prokeš , 83. D. Jičínský (p.) - 68. K. Eliáš
0

Na půdu nováčka z Rokytnice zavítal Velký Beranov. Domácím vystřelil tři body v závěru z penalty Jičínský.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Prokeš poslal domácí do vedení

V rámci 3. kola 1.B třídy zajížděl Velký Beranov do městysu u říčky Rokytné. Hosté se museli obejít bez vykartovaného útočníka Křenka a rokytnický kouč Pavel Vranka obdržel omluvenky od Hakla a Vahil'y, kteří pravidelně nastupují v základní sestavě. Po vyrovnaném souboji se ale radoval domácí tým.

 

Zápas začal zostra. Oba týmy si hned od první minuty vytvářely šance, ale chyběla přesná koncovka. Domácí stříleli mimo a hosty zase vychytal gólman Hobza. Velký Beranov musel ve 23. minutě řešit velký problém poté, co se zranil brankář Markovič a musel jít chytat hráč z pole. Už to vypadalo, že se do kabin půjde za stavu 0:0, ale to by tu nesměl být domácí útočník Prokeš, který se ve 45. minutě prosadil z přímého kopu.

 

V závěru rozhodl Jičínský

Rokytnice ve druhém poločasu polevila a hosté hrozili, bušili na pomyslná vrata domácích, ale ne a ne se tam dostat. Až v 68. minutě se Eliášova střela odrazila od tyče a bylo vyrovnáno. Rokytná však zabrala a chtěla získat vedení zpět na svoji stranu, ale opět se neskamarádili s úspěšným zakončením. Vše se změnilo v 83. minutě, kdy hosté zahráli ve vápně rukou a rozhodčí Stratený ukázal na penaltový puntík. K penaltě se postavil Jičínský a s přehledem vrátil Rokytnici vedení.

 

Nováček soutěže si tak připsal tří bodový zisk i ve druhém domácím zápase a v příštím kole pojede do Luk nad Jihlavou. Hosté z Velkého Beranova do sezóny nevstoupili dobře a první body se pokusí získat v příštím kole se Starčí, která je zatím taktéž bez bodu.

 



Ohlasy k zápasu


1. SK Rokytnice nad Rokytnou
Adam Štefánek (hráč): V první půli jsme hráli lépe než v té druhé, ale zápas jsme dotáhli do vítězného konce. Stále máme obrovský problém v zakončení.

TJ Velký Beranov 1975
Richard Ganzwohl (hráč): Na dlouhém hřišti zápas nahoru dolů. Tolik šancí na vstřelení branky možná už mít nebudeme, z kvanta šancí jsme dali pouze jednu branku. Bohužel na nás někdo uvalil střelecké embargo a my nedokážeme lépe řešit přečíslení i zakončení. Pro nás ztracený zápas. Zde jsme měli vyhrát.



Sestavy


1. SK Rokytnice nad Rokytnou
L. Hobza [-] - J. Bílek [-] (79. J. Veleba [-] ) , R. Sochna [-] , M. Prokeš [-] (85. J. Železník [-] ) , M. Štork [-] (56. J. Bartejs [-] ) , J. Herbrych [-] , D. Jičínský [-] , D. Kašiár [-] , J. Syrový [-] , A. Štefánek [-] , R. Ferkl [-]

TJ Velký Beranov 1975
R. Markovič [-] (23. M. Neshyba [-] ) - J. Štumar [-] , M. Hecht [-] , P. Kittler [-] , F. Smejkal [-] - R. Kittler [-] , J. Pokorný [-] - R. Ganzwohl [-] - K. Eliáš [-] , T. Matějíček [-] (46. P. Novák [-] ) , P. Zadražil [-]

ŽK: 51. R. Ferkl , 58. D. Kašiár , 63. M. Prokeš - 47. R. Kittler , 69. P. Zadražil , 78. P. Kittler .
Hráči zápasu: L. Hobza - K. Eliáš .
Počet diváků: 102. Rozhodčí: STRATENÝ Michal - SVOBODA Ladislav, KONVALINA Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.