2:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2017 16:30

3.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Polná doma nestačila na Radešínku


Branky


0

Radešínská Svratka po Starči a Nedvědici vyloupila i Polnou, když v samotném závěru rozhodl střídající Jinek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Radešínská Svratka vedla

Domácí chtěli navázat na výhru se Starčí a nenechali nic náhodě, v základní sestavě nastoupili hráči divizního áčka Tlačbaba a Hrdlička. To hosté toužili protáhnout svoji tříbodovou šňůru.

 

Hned v první minutě se dostali do šance domácí, ale Milan Petr v brance Radešínské Svratky byl na místě. V 15. minutě chybovala v rozehrávce domácí obrana a Ivo Plhal věděl, jak se šancí naložit - obešel Rychteckého v domácí svatyni a poslal hosty do vedení - 0:1. Až do konce poločasu byla jasně lepší Radešínská Svratka. V šancích se zjevili několikrát Plhal s Dvořákem, ale branku ve většině případů netrefili. Ujala se tak jen Dvořáková dorážka ve 26. minutě, kdy němu doputoval míč po ose Mužátko - Starý - Pekárek - 0:2. Do kabin tak odcházeli spokojenější hosté, kteří byli pány na hřišti.

Domácí srovnali, Jinek rozhodl

Hned v úvodu druhé půle udeřili domácí, kteří proměnili přísně nařízený přímý volný kop - Marek Šimek zamířil přesně k tyči hostující branky - 1:2. Následně domácí drželi míč, ale do šancí se dostávali jen hosté. Ti však Svatopluka Rychteckého nepřekonali, a tak po hodině hry přišel zákonitý trest, když se po akci z levé strany prosadil Jan Hrdlička - 2:2. I poté se hrál otevřený fotbal. Rozhodnutí přinesla 84. minuta, když Martin Mužátko zahrál přímý volný kop a našel Antonína Jinka na zadní tyči, ten si s nabídnutou šancí věděl rady a nekompromisně zavěsil - 2:3. Domácí se snažili vyrovnat díky nakopávaným míčům, ale hostující defenziva odolala. 

 

Polenští tak druhý domácí zápas v řadě nezvládli a na výhru se Starčí nenavázali. V příštím kole Polná zajíždí do Nedvědice. To hosté se vezou na vítězné vlně a vyhráli i třetí venkovní duel. Radešínská Svratka se příští týden vyda k Dalešické přehradě na hřiště Hartvíkovic. 



Ohlasy k zápasu



FK TJ Radešínská Svratka
Pavel Kříž (trenér): První půle byla v naší režii a mělo po ní být rozhodnuto. To se však díky naší "efektivitě" nestalo. Domácím se povedlo srovnat. Nakonec jsme dokázali vstřelit vítěznou branku a zaslouženě jsme zvítězili.



Sestavy


Slavoj Polná B
S. Rychtecký [-] - J. Hrdlička [-] , M. Holas [-] (32. D. Mühlfeit [-] ) , O. Skryja [-] , Z. Tlačbaba [-] , M. Pecina [-] , Š. Diviak [-] (78. J. Korber [-] ) , J. Barák [-] (87. L. Čaloud [-] ) , D. Kratochvíl [-] , D. Jaroš [-] , M. Šimek [-]

FK TJ Radešínská Svratka
M. Petr [-] - J. Dvořák [-] (89. M. Skryja [-] ) , I. Plhal [-] (51. A. Jinek [-] ) , M. Pekárek [-] (87. J. Dostál [-] ) , M. Šacl [-] , M. Mužátko [-] , Z. Starý [-] , J. Janů [-] , R. Smejkal [-] , M. Drdla [-] , J. Chrást [-]

ŽK: 57. M. Šimek , 63. Š. Diviak , 74. D. Mühlfeit , 82. Z. Tlačbaba - 45. M. Pekárek , 63. Z. Starý , 78. A. Jinek .
Hráči zápasu: M. Pecina - M. Šacl .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: DVOŘÁK Jiří - KRONDRÁF Jan, KREMÍN Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.