0:1
(0:0)
70. I. Plhal
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.08.2017 16:30

2.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bojovný zápas v Nedvědici zvládla lépe Radešínská Svratka


Branky


70. I. Plhal
0

Zápas na nedvědickém hřišti rozhodl Ivo Plhal. Další velké šance na obou stranách zůstaly nevyužity. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

Do Nedvědice zavítala Radešínská Svratka, která chtěla navázat na výhru ve Starči. Naopak domácí chtěli odčinit prohru z Rantířova.

 

První poločas byl vyrovnaný a nabídl velké šance na obou stranách. Hlavičku Romana Šikuly odkopli hosté z brankové čáry. V další domácí šanci se zjevil Michal Havlíček, ale branku vůbec netrefil. Následně šanci Nedvědice zahodil David Bracek, který z blízkosti trefil pouze boční síť. Šance měli i hosté, kteří se poměrně jednoduše vyhýbali snaze o ofsajdovou past. Nejprve Ivo Plhal přihrávkou pod sebe našel Martina Mužátka, ale toho vychytal Tužinský. V samostatném nájezdu Dvořáka zblokovala domácí obrana a Plhal ve velké šanci trefil jen domácí gólmana. První půle proto zůstala bezbranková. 

Rozhodl Ivo Plhal

Ve druhém poločase ztrácel fotbal výrazně na svojí kvalitě. Domácí hrozili jen po standardních situacích a dlouhých autech. Hosté spoléhali na brejky. V 70. minutě domácí defenzivě propadla přihrávka Josefa Dvořáka a Ivo Plhal se v zakončení nemýlil. Chvíli na to mohl Plhal zvýšit, ale hlavičkou branku těsně netrefil. Domácí se snažili o vyrovnání, skóre se jim však srovnat nepodařilo.

 

Hosté tak zvládli i druhý venkovní duel a mají na svém kontě šest bodů. Nedvědice o své první body pojede bojovat příští víkend do Rapotic. 



Ohlasy k zápasu


SK Pernštejn Nedvědice
David Mareš (hráč): Zápas byl velice složitý, neboť defenziva hostů jednoduše odkopávala míče všemi směry. Pro nás bylo obtížné prosadit se proti nekompromisní obraně hostujícího týmu. Nakonec jsme dostali gól z brejku a i když jsme se snažili, tak jsme na vyrovnávací branku nedosáhli.

FK TJ Radešínská Svratka
Pavel Kříž (trenér): Remízový zápas. V první půli mohla vstřelit branku obě mužstva, ale to se nestalo, a tak se šlo do kabin za stavu 0:0. Domácí nás dostávali pod tlak dlouhými auty, ale ty jsme nakonec zvládli odvrátit a z brejku jsme rozhodli. Jsem spokojen s bojovností a obětavostí, kterou jsme se v tomto tvrdém zápase prezentovali.



Sestavy


SK Pernštejn Nedvědice
M. Tužinský [-] - Z. Prudký [-] (84. V. Srba [-] ) , R. Šikula [-] , J. Doušek [-] , M. Havlíček [-] , J. Burýšek [-] , F. Škutchan [-] , D. Bracek [-] (67. D. Mareš [-] ) , V. Štefka [-] , R. Krejčí [-] , J. Veselský [-]

FK TJ Radešínská Svratka
M. Petr [-] - J. Dvořák [-] , I. Plhal [-] (79. L. Gabriel [-] ) , M. Pekárek [-] , M. Šacl [-] (90. J. Dostál [-] ) , M. Mužátko [-] , Z. Starý [-] (85. M. Skryja [-] ) , J. Janů [-] , R. Smejkal [-] , M. Drdla [-] , J. Chrást [-]

ŽK: 40. V. Štefka , 51. J. Veselský , 52. Z. Prudký , 87. R. Krejčí , 87. D. Mareš - 68. M. Šacl .
Hráči zápasu: R. Krejčí - I. Plhal .
Počet diváků: 107. Rozhodčí: INVALD Lukáš - STEHLÍK Michal, LANDSMAN David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.