Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.08.2017 16:30

2.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hartvíkovice sestřelily nováčka z Rokytnice nad Rokytnou


0

Hartvíkovičtí se připsali první tři body v sezóně a jednoznačně porazili 1.SK Rokytnici nad Rokytnou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Smolný gól do kabin v sítí hostů

1. SK Rokytnice nad Rokytnou, která minulý týden získala cenný skalp rezervy polenského Slavoje, zajížděla tentokrát do Hartvíkovic, které chtěly před domácími fanoušky odčinit jednoznačnou porážku z Měřína. Domácí tým s přehledem dokázal porazit nováčka soutěže 5:1.

 

Hostující tým začínal utkání bez útočníka Mariána Vahil'y a bylo to znát. Hartvíkovice byli aktivnějším týmem a již v 8. minutě se prosadil Michal Kopuletý, kterému branku nachystala dvojice Martin Kopuletý - Horký. To ovšem vydrželo pouhé čtyři minuty. Na přetažený balón po rohovém kopu si naskočil rokytnický Radek Sochna a hlavičkou k tyči vyrovnal na 1:1. Domácí si nadále vytvářeli šance, které ovšem mířily mimo bránu nebo byly zneškodněny gólmanem Širokým. Ve 43. minutě po střele Vlka do prázdné brány zakončoval Martin Kopuletý. Hosté reklamovali offside, ale branka byla uznána. Do kabin tedy šli spokojenější domácí  hráči, kteří vedli nad Rokytnicí 2:1.

Druhá půle v režii Hartvíkovic

Rokytnice se hnala za vyrovnáním, ale marně. Hned ve 49. minutě se přes Horkého a Vlka dostal míč až k Davidovi Kokupetému, který přihrávkou pod sebe vybídl k brance Dominika Horkého - 3:1. Hosté se k vážnějšímu ohrožení branky dostali jen zřídka a sráželi je chyby v obraně. V 68. minutě vybojoval při napadání míč Martin Kopuletý, přihrál Záviškovi, který ještě celou akci vyšperkoval přihrávkou na Davida Kopuletého a bylo to 4:1. V 82. minutě se situace opakovala, Martin Kopuletý opět výborně napadal a dostal se do brejku, který proměnil a zvýšil na konečných 5:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Hartvíkovice
Luděk Hadraba (trenér): Zasloužené vítězství - hráče musím pochválit. Soupeře jsme téměř k ničemu nepustili a kromě pěti gólů jsme si vytvořili ještě minimálně dalších šest brankových příležitostí. Divákům se utkání muselo líbit.

1. SK Rokytnice nad Rokytnou
Dominik Kašiár (hráč): Co k tomu dodat. Nehráli jsme dobře a sráželi nás vlastní chyby. Věřím, že se zvedneme.



Sestavy


TJ Hartvíkovice
P. Chalupa [-] - J. Sýkora [-] , M. Malý [-] (46. D. Kopuletý [-] ) , M. Sýkora [-] - M. Záviška [-] (77. J. Křehlík [-] ) , P. Vlk [-] (64. A. Janda [-] ) , M. Kopuletý [-] , M. Outulný [-] , D. Horký [-] - M. Kopuletý [-] , R. Hadraba [-]

1. SK Rokytnice nad Rokytnou
M. Široký [-] - J. Hakl [-] , J. Železník [-] (46. M. Vahila [-] ) , J. Syrový [-] (76. J. Bartejs [-] ) , D. Jičínský [-] , J. Bílek [-] (59. D. Kašiár [-] ) , R. Ferkl [-] , R. Sochna [-] , M. Prokeš [-] , M. Štork [-] , A. Štefánek [-]

ŽK: 40. R. Ferkl , 66. M. Štork , 69. M. Prokeš .
Hráči zápasu: M. Kopuletý , M. Outulný .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: FRYČ Vlastimil - KUDLÍK Radim, KREJČA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.