Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.08.2017 16:30

1.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Rokytnice přestřelku s Polnou B zvládla


Branky


0

Souboj dvou nováčků 1.B se odehrál v neděli v Rokytnici. Domácí tým do soutěže postoupil po vítězství OP Třebíče a soupeř z Polné spadl z vyšší soutěže, z 1.A. Podle bookmakerů to vypadalo na jasnou záležitost ze strany Polné, ale domácí tým dokázal po bojovném výkonu zvítězit 4:2 a perfektně tak vstoupil do nové sezóny.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas skončil nerozhodně

Do utkání vstoupili lépe hosté s jejich mladým týmem a po pár šancích se ve 14. minutě se ujali vedení, když po rychlém protiútoku zakončoval Smutný. Rokytničtí hráči se dokázali po obdržené brance správně vyhecovat a začali si vytvářet šance. Ve 25. minutě vybojoval balón rokytnický kapitán Vahil'a a útěk na soupeřovu branku zakončil gólem – 1:1. Do konce půle se hrála vyrovnaná partie, ale i tak se do kabin šlo za nerozhodného stavu.

Domácí rozhodli během dvou minut

Na začátku druhé půle byla na domácích hráčích vidět chuť po vítězství. Během 57. minuty fauloval hostující hráč ve vápně Ferkla a Vahil'a si z pokutového kopu připsal druhý gól. Neuběhly ani dvě minuty a Štefánek našel před bránou Prokeše, který poslal Rokytnici do dvougólového vedení. Domácí hráči měli na kopačkách další góly, ale nic nebylo úspěšné, Ferkl mířil nad a další hráči pouze trefovali gólmana Rychteckého. Polná zásluhou Smutného snížila a hnala se za vyrovnáním, ale pokus do odkryté svatyně brankáře Hobzy mířil nad. Poslední gól utkání přidal opět Vahil'a, který prošel soupeřovou obranou a střelou k tyči poslal svůj tým opět do dvougólového vedení.

 

Rokytnice nad Rokytnou tak pod tatkovkou zkušeného trenéra Pavla Vranky vstoupila do soutěže vítězně. Béčko polenského Slavoje se o první body utká v příštím kole se Stařečí.

 



Ohlasy k zápasu


1. SK Rokytnice nad Rokytnou
Radek Ferkl (záložník): Prvních dvacet minut byli spíše ve hře hosté, ale poté jsme se zvedli a začali hrát o něco lépe a vyrovnali. Druhá půle byla vyrovnanější, ale na šancí jsme měli asi více my. Vstřelili jsme čtyři branky, ale spoustu šancí jsme neproměnili. Jen já sám jsem zazdil dvě tutovky střelou nad. Naštěstí jsme ale vyhráli a jsme spokojeni.




Sestavy


1. SK Rokytnice nad Rokytnou
L. Hobza [-] - J. Hakl [-] , A. Štefánek [-] , J. Bílek [-] (75. J. Železník [-] ) , D. Jičínský [-] , R. Ferkl [-] (88. F. Vejmelka [-] ) , R. Sochna [-] , M. Vahila [-] , M. Prokeš [-] , M. Štork [-] , D. Kašiár [-] (78. J. Bartejs [-] )

Slavoj Polná B
S. Rychtecký [-] - Z. Smutný [-] , D. Jaroš [-] , D. Procházka [-] , V. Jelínek [-] (82. M. Šorf [-] ) , O. Skryja [-] , M. Pecina [-] , D. Mühlfeit [-] , L. Čaloud [-] (58. J. Barák [-] ) , D. Kratochvíl [-] , V. Voráček [-]

Hráči zápasu: L. Hobza , M. Vahila , M. Prokeš - S. Rychtecký .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: HANZL Daniel - SVOBODA Libor, KREJČA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.