0:6
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.08.2017 16:30

1.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štěpánov doma padl s Lukami


Branky


3. H. Hanáček , 30. F. Toman , 37. F. Toman , 54. F. Flesar , 66. F. Toman , 87. F. Toman
0

Premiéra trenérovi Štěpánova Jiřímu Lukáškovi zhořkla, když si u řeky Svratky otevřel střelnici kanonýr Luk Filip Toman. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli bylo jasno

Po loňském ročníku u domácího týmu po několika sezónách skončil hrající trenér Ivo Jílek a těsně před startem sezóny ho nahradil Jiří Lukášek, který na svoji premiéru nebude rád vzpomínat. V domácí sestavě se objevil Jan Veselský, který jaro strávil v SK Pernštejn Nedvědice. Hostům chyběl Vařejka, který odešel zkusit štěstí do Koutů.

 

Od prvních minut bylo jasné, jakým směrem se bude zápas ubírat. Domácí chybovali hned v úvodu, když se již ve třetí minutě prosadil hostující Hynek Hanáček. Po půlhodině se ještě dvakrát prosadil Filip Toman a osudu zápasu tak bylo prakticky rozhodnuto.

Luka si vedení pohlídala

Kdo čekal, že ve druhé půli Štěpánov zabojuje a alespoň sníží hrozivě vypadající skóre, musel být zklamán. Domácí snahu totiž hned v 54. minutě utnul Filip Flesar, když překonal domácího brankáře. Na jeho branku ještě dvakrát navázal Filip Toman, který skóroval v 66. a 87. minutě a překonal nešťastného Libor Dingu. Filip Toman ukázal, že ho úvod soutěže zastihl v parádní formě.

 

Premiéra na lavičce tak mnohem lépe vyšla hostujícímu trenérovi Vladimiru Hekerlemu, který na jaře skončil na lavičce divizního Žďáru nad Sázavou. To domácí kouč Jiří Lukášek má do příštího kola o čem přemýšlet. Luka nad Jihlavou v příštím kole přivítají bítešské béčko a Štěpánov zabojuje o první body na půdě Bohdalova.



Ohlasy k zápasu


FK Železárny Štěpánov nad Svratkou
Jiří Lukášek (trenér): Konečný výsledek hovoří za vše. Hostující celek nás přehrál ve všech směrech a dění na hřišti odpovídá tomu, jak zápas dopadl. Nehráli jsme v ideální sestavě a chyběli nám někteří hráči.




Sestavy


FK Železárny Štěpánov nad Svratkou
L. Dinga [-] - J. Veselský [-] , D. Fiala [-] , J. Ludvík [-] , V. Kutnyk [-] , D. Kintr [-] , P. Korbář [-] (66. P. Macháček [-] ) , V. Sedláček [-] , T. Richter [-] (73. J. Šibor [-] ) , A. Janeček [-] , O. Hrubeš [-]

SK BUWOL METAL Luka n.Jihl.
J. Kanswohl [-] - M. Bratršovský [-] , M. Kubeš [-] , D. Čaloud [-] (77. Š. Číhal [-] ) , M. Zámostný [-] - F. Flesar [-] , L. Tuma [-] , H. Hanáček [-] , F. Vomela [-] (82. D. Sommer [-] ) - I. Kucarov [-] (73. D. Stejskal [-] ) , F. Toman [-] -

ŽK: 33. V. Kutnyk , 60. O. Hrubeš , 84. A. Janeček , 86. D. Fiala - 62. I. Kucarov .
Hráči zápasu: F. Toman .
Počet diváků: 38. Rozhodčí: SOUKUPOVÁ Věra - BENEŠ Jiří, STEHLÍK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.