0:4
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.08.2017 10:30

1.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radešínská Svratka vyloupila Stařeč


Branky


0

Radešínská Svratka se v sobotu dopoledne představila ve Starči a díky čtyřem brankám ve druhém poločase pohodlně zvítězila.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas bez branek

Ve Starči se hrálo netradičně v sobotu dopoledne. Radešínská Svratka právě zde zahájila sérii venkovních zápasů.

První půle byla vyrovnaná. Domácí drželi míč, ale hrozili pouze ze závarů po standardních situacích. Hosty mohl poslat do vedení Mužátko, ale jeho hlavička mířila těsně vedle. Důležitý moment přišel v závěru poločasu, kdy po tvrdém souboji opustili hřiště domácí stoper Marek Vodička a hostující Zdeněk Starý, což se pro vývoj druhého poločasu ukázalo jako určující.

Dvořák nastoupil a rozhodl

Domácí museli přeskupit řady a na stopera se postavil Kaňka. Stařeč postrádala Vodičkův důraz i konstruktivní rozehrávku. Zatímco Dvořák, který nahradil Starého, v 55. minutě potrestal minelu domácí obrany a vybídl ke skórování Plhala - 0:1. Podobně domácí chybovali i o 7 minut později, a to se Dvořák již prosadil sám, když obstřelil Obůrku v domácí svatyni - 0:2. Poté hlavičkoval stařečský Kaňka, ale Šacl na brankové čáre zachránil hosty od inkasované branky. Chvíli na to zkoušeli domácí štěstí z přímého volné kopu, ale Petr byl na místě. V 81. minutě podržel míč Plhal, předložil ho Jinkovi, který se z hranice velkého vápna nemýlil - 0:3. Stařečtí si kalich hořkosti vypili až do dna v 90. minutě, kdy po další chybě v  rozehrávce proměnil samostatný nájezd znovu Dvořák - 0:4.

Domácí tak po zápase mohli zpytovat svědomí, když hostům prakticky všechny branky nabídli na zlatém podnosu. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stařeč
František Prokop (trenér): Utkání bylo od počátku vyrovnané, hra se přelévala z jedné strany na druhou, ale velké šance nebyly. Obrany na obou stranách pracovaly velmi dobře. Zlom nastal až po první naší obdržené brance, když po fatální nedomluvě našich obránců prošel míč za obranu a soupeř se dostal do vedení. Od té doby jsme začali v obraně kupit chyby a soupeř nás dále trestal. Naopak naše snaha o vstřelení branky nebyla neúspěšná i když nějaké šance jsme si také vytvořili.

FK TJ Radešínská Svratka
Pavel Kříž (trenér): První půle byla vyrovnaná. Domácí měli míč na kopačkách, ale šanci si nevypracovali. Rozhodla první branka, kterou jsme vstřelili po chybě ve středu domácí obrany. Chvíli na to jsme se prosadili znovu. Domácí nakopávali míče, s tím jsme si poradili a v závěru jsme ještě dvakrát skórovali z brejku. Vyšlo nám střídání, protože Dvořák byl u třech branek. Parádní vstup do soutěže.



Sestavy


TJ Sokol Stařeč
D. Obůrka [-] - O. Dvořák [-] (70. S. Jahoda [-] ) , M. Bříza [-] , D. Tomek [-] (84. R. Linhart [-] ) , L. Lauš [-] , M. Kaňka [-] , M. Linhart [-] , J. Rambousek [-] , M. Vodička [-] , M. Vodička [-] (46. F. Strouha [-] ) , M. Pysk [-]

FK TJ Radešínská Svratka
M. Petr [-] - A. Jinek [-] , I. Plhal [-] (90. P. Chrást [-] ) , M. Pekárek [-] , M. Šacl [-] , M. Mužátko [-] , Z. Starý [-] (46. J. Dvořák [-] ) , J. Janů [-] , R. Smejkal [-] , M. Drdla [-] (82. L. Gabriel [-] ) , J. Chrást [-]

ŽK: 86. M. Vodička - 59. I. Plhal .
Hráči zápasu: M. Vodička - M. Drdla , J. Dvořák .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: MASOPUST Václav - JÍLEK Lukáš, ŠIMEK Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.