2:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2017 14:30

13.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dukovany si ze zápasu s JEMNICKEM odváží bod


Branky


0

Zápas, jenž se odehrával v sychravém podzimu, nabídl mnoho zajímavých momentů. Mrazilo jak doslova, tak v mnoha případech také v samotných divácích, protože k vidění toho bylo opravdu dost. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Škoda neproměněných šancí

Šanci skórovat měli už v 5. minutě domácí, jejichž Anděl našel centrem ve vápně Hoška, který však hlavou těsně minul.

 

Podobná situace byla k vidění o několik málo minut později, kdy se na velkém vápně ocitl sám hostující Koudelný, ale rovněž těsně minul.

 

V 17. minutě domácí nabídli hostům brejk do otevřené obrany. Po levé straně se prohnal aktivní Koudelný, ve vápně přihrál Sedláčkovi a Dukovany rázem vedly 0:1.

 

Na nastalou situaci vzápětí reagoval Axman, který se uvolnil na šestnáctce, ale svou střelou pouze orazítkoval pravou tyč.

 

Vyrovnání se domácí dočkali až v 30. minutě. Po volném kopu Tomáše Krejči prodloužil míč do sítě Axman. Chvilku na to chyboval v rozehrávce brankář Kopeček, ale překvapený Kunc volil místo střely kličkovanou, čímž svou šanci zazdil.  

 

Nádhernou přihrávkou do vápna vybídl Jirka Anděl ke skórování svého kolegu Hoška, načež domácí vedli 2:1.

 

V závěru prvního poločasu nechal hostující Jašek bombou z trestného kopu vyniknout Kopečka, který musel střelu nadvakrát likvidovat.

Druhá půle začala opatrně

Domácí se snažili kontrolovat vývoj utkání, hosté stále z bloku vyčkávali.

 

Aktivitu na středu hřiště převzaly od 60. minuty Dukovany, jež se lehce dostávaly do křídelních prostorů a nebezpečných centrů. Po jednom takovém natrefil Hron tyč.

 

Tutovku Koudelného z pěti metrů zastavil na brankové čáře Kopeček.

 

Vyrovnáno bylo v 72. minutě, kdy Koudelného centr protlačil do brány Kunc. Tato situace jako by probrala domácí, jimž mohl vrátit vedení Axman, avšak jeho nůžky končily opět na tyči a dorážka Hoška šla mimo.

 

V 82. minutě se po závaru dostal k odraženému míči Kincl, jehož střelu na brankové čáře vykopl Řezáč.

 

V poslední minutě ve vcelku dobré pozici mířil hlavou nad bránu Tesař. 



Ohlasy k zápasu


1. FC JEMNICKO
Zbyněk Kincl, trenér: Myslím, že zápas se musel líbit. Přijel k nám dobře kompaktně připravený tým. Lehce mrzí ztracené body z plichty, neboť v závěru jsme měli šance. Ovšem hosté za dobrý výkon si ten bod zasloužili.




Sestavy


1. FC JEMNICKO
V. Kopeček [-] - Z. Koutný [-] , J. Kincl [-] , T. Krejča [-] , M. Máca [-] - J. Rejthar [-] , M. Hošek [-] (86. D. Svěrák [-] ) , P. Tesař [-] , T. Bastl [-] (78. P. Nevrkla [-] ) - J. Anděl [-] , M. Axman [-] -

SFK Dukovany 2001
M. Křišťál [-] - M. Jašek [-] , M. Řezáč [-] , P. Sedláček [-] , O. Horák [-] (67. M. Fojtášek [-] ) - M. Koudelný [-] , Š. Hron [-] (65. L. Škoda [-] ) , Z. Prokeš [-] (76. Z. Hrubeš [-] ) , J. Kunc [-] - J. Černý [-] , I. Koníř [-] -

ŽK: 13. T. Bastl , 72. T. Krejča , 90. J. Kincl - 90. M. Jašek .
Hráči zápasu: V. Kopeček , M. Axman - M. Koudelný , J. Kunc .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: ROSICKÝ Pavel - RYGL Luboš, BULA Nikola.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.