0:1
(0:0)
56. M. Axman
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2017 14:30

12.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Černíč doma ostrouhala, vítězem se stalo JEMNICKO


Branky


56. M. Axman
0

1. FC JEMNICKO se po několik minulých kol stalo nedobytným, proto do zápasu s Černíčí nastoupilo jako jasný favorit, z něhož tak také vyšlo. Ačkoliv se jeho hráči střelecky trápili, dokázali domácí tým přehrát. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brankář Novák se měl co otáčet

Počátek zápasu byl, řekněme, líný na obou stranách. První a největší šanci měli domácí v 6. minutě, kdy se skvěle uvolnil Lovětínský, avšak jeho střela z velkého vápna končila v Kopečkově náruči.

 

Po této události diktovalo tempo hry hostující JEMNICKO. Do dobrých příležitostí se postupně dostával Hošek, Axman i Anděl, ale brankář Novák míč za svá záda nepustil.

 

V 31. minutě zahrával z hranice velkého vápna trestný kop Tomáš Krejča a jen těsně minul horní růžek Novákovy brány.

 

V závěru prvního poločasu hledal Jirka Kincl stříleným centrem své spoluhráče, ale jak Tesařovi, tak i Hoškovi scházel krok. 

Hrálo se převážně na domácí bránu

Hostujícím hráčům scházela finální přihrávka, protože veškeré jejich útočné snažení končilo před vápnem. Když už se dostal po stranách za obranu domácích Rejthar a poté Kincl, chyběl zase lepší náběh jejich spoluhráčů do vápna.

 

Jedinou a vítěznou trefu zařídil Martin Axman, jenž průnikem z pravé strany a s pomocí tečí domácího obránce překonal brankáře Nováka.

 

Domácí se v samém závěru zápasu nadchli k náporu, ale hrát vabank jim vyrovnání nepřineslo.



Ohlasy k zápasu



1. FC JEMNICKO
Zbyněk Kincl, trenér: V zápase jsme byli aktivnějším a lepším týmem. Jen škoda, že některé příležitosti jsme řešili zbrklým způsobem a tím pádem jsme mohli zápas rozhodnou již dříve a né jenom polovlastní brankou



Sestavy


TJ Podyjí Černíč
M. Novák [-] - D. Lovětínský [-] , J. Lacina [-] , Z. Janoušek [-] , P. Novák [-] , P. Novák [-] (46. T. Lojka [-] ) , M. Borkovec [-] , M. Leitkep [-] , D. Solař [-] , V. Leitkep [-] , P. Čermák [-]

1. FC JEMNICKO
V. Kopeček [-] - Z. Koutný [-] , J. Kincl [-] , T. Krejča [-] , M. Máca [-] - J. Rejthar [-] , M. Hošek [-] , P. Tesař [-] , T. Bastl [-] (84. P. Nevrkla [-] ) - J. Anděl [-] , M. Axman [-] (88. D. Svěrák [-] ) -

ŽK: 41. M. Leitkep , 44. P. Novák , 65. Z. Janoušek - 38. T. Bastl , 90. J. Anděl .
Hráči zápasu: M. Borkovec - M. Axman , J. Rejthar .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Dvořák Jan - TERBER Ondřej, ŠVEHLA Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.