1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2017 14:30

12.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žďár střídá Želetavu na čele tabulky


Branky


0

Na hřiště Želetavy čekala tým ze Žďáru dlouhá cesta. Aby jej nepřišla tzv. vniveč, snažil se dát do svého výkonu maximum, no a jak řekl si, tak udělal.  Po nádherné hře vystřídali jeho hráči Želetavu z vedoucího místa tabulky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání začalo z obou stran velmi opatrně

První radostné výkřiky se ozvaly z domácí strany tribuny. Hosté inkasovali branku, již skvěle vstřelil Tomáš Simandl, který využil zbytečné chyby v rozehrávce, jíž Žďár své soupeře doslova vybídl ke skórování.

 

Po obdrženém gólu vzali hosté otěže utkání pevně do svých rukou a domácí tým jasně přehrávali. Dokázali si vypracovat spoustu gólových šancí, ale znovu se předháněli v jejich zahazování. Ty dvě úplně největší neproměnil Zdeněk Peňáz, další pak Dominik Musil či Mário Filippi.

 

Když už se zdálo, že do kabin se půjde s výsledkem 1:0 pro domácí Želetavu, uvolnil lobem Filippi Musila a ten zkušeně v 45. minutě vyrovnal. 

Chuť vyhrát

Do druhé půle utkání nastoupil Žďár s cílem jej vyhrát, snad i to byl důvod, proč měli balón na svých kopačkách víceméně jeho hráči.

 

Domácí hrozili spíše jen z brejků, které vznikaly po chybách hostů v rozehrávkách, s nimiž měli ostatně problém celý zápas. Žádný z brejků se ale nepodařilo Želetavě dotáhnout do konce, naopak v 72. minutě uvolnil opět žďárský Filippi Tomáše Peňáze, jenž výborným důrazem dopravil míč za záda domácího brankáře, čímž vystřelil Žďáru celkové vítězství.

 

Želetava se snažila o vyrovnání, ovšem hosté její hráče do žádné větší šance již nepustili. Příležitost výsledek změnit měl naopak Mário Filippi s Janem Nedvědem, ale ani těm se to nepodařilo dotáhnout do zdárného konce. 



Ohlasy k zápasu



FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou B
Zdeněk Peňáz, vedoucí mužstva: Odehráli jsme další výborné utkání a vystřídali našeho soupeře na prvním místě tabulky. V příštím kole nás čeká v posledním zápase podzimu doma tým Náměště a my se budeme snažit opět vyhrát, a zakončit tak úspěšný podzim.



Sestavy


Sokol Želetava
M. Tománek [-] - M. Malík [-] , P. Vranka [-] , M. Vrbka [-] , V. Čurda [-] , T. Vrbka [-] (17. V. Jakeš [-] ) , Š. Vladeka [-] , T. Simandl [-] , M. Vrbka [-] , D. Poledna [-] , M. Jičínský [-] (76. F. Šebek [-] )

FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou B
T. Hajný [-] - T. Janů [-] (77. V. Frieb [-] ) , T. Peňáz [-] , M. Filippi [-] (83. O. Růžička [-] ) , R. Sodomka [-] , J. Nedvěd [-] , D. Musil [-] , T. Ločárek [-] , P. Machatka [-] , Z. Peňáz [-] , J. Havlík [-]

ŽK: 30. M. Malík , 71. M. Vrbka , 73. P. Vranka - 87. T. Peňáz . ČK: 87. P. Vranka .
Hráči zápasu: D. Musil .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: DOSKOČIL Pavel - MASOPUST Václav, BURZA Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.