5:1
(2:0)
59. T. Staněk (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2017 15:00

11.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Fotbalisté JEMNICKA zvládli sobotní zápas proti Třebíči a postupují v tabulce


Branky


23. M. Hošek , 26. M. Hošek , 46. J. Anděl , 62. T. Krejča (p.) , 71. M. Hošek - 59. T. Staněk (p.)
0

JEMNICKU se poslední zápasy mimořádně daří a nejinak tomu bylo také v sobotu, kdy doma sehrálo zápas s HFK Třebíč B. Za opravdu pěkného babího léta se diváci dočkali šesti branek. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle patřila výhradně domácím

Hned pět minut po odpísknutí začátku zápasu se naskytla příležitost skórovat domácímu JEMNICKU. Ve vápně se hezky uvolnil Jiří Anděl, ale místo střely volil přihrávku na Hoška. Hosté nezaháleli a odpověděli střelou Michala Šmída, která ovšem mířila vysoko nad bránu.

 

Po dvaceti minutách hry se domácí Kincl zbavil na levé straně bránícího soupeře a následný centr proměnil hlavou Hošek, čímž poslal svůj tým do vedení.

 

Navýšení na 2:0 zařídil na malém vápně opět Martin Hošek, když využil zmatku v hostující obraně po akci Anděla a důrazu Bastla, který musel po vzájemném souboji s hostujícím Šmídem, z něhož vyšel se zraněním, střídat.

 

Po vsazených brankách se do řad hráčů JEMNICKA vkradla nepřesnost, a protože mladíci z Třebíče byli dopředu rovněž nepřesní, šlo se do kabin s výsledkem 2:0. 

Poločas plný pokutových kopů

Z prvního gólu druhého poločasu, jenž padl hned minutu po jeho začátku, se radovali znovu Jemničtí. Pavel Tesař vysunul obloučkem přes obranu Anděla a ten si sám před brankářem už věděl rady.

 

Po faulu domácího Anděla na třebíčského Hrbáčka se kopal pokutový kop, který se podařilo proměnit Tomášovi Staňkovi, a hosté tak měli důvod k radosti. Ta jim však nevydržela dlouho. Jen o pár minut později fauloval pronikajícího Kincla Stanislav Renát a byl to Tomáš Krejča, kdo skórováním nepohrdl.

 

Snaživí hosté byli v 71. minutě potrestáni pátým gólem, když přetažený centr uklidil na zadní tyči Martin Hošek, a zkompletoval tak svůj hattrick.

 

V závěru, kdy se jen dohrávalo, trefil hostující Staněk spojnici brankové konstrukce.



Ohlasy k zápasu


1. FC JEMNICKO
Zbyněk Kincl, trenér: Zápas jsme zvládli jak výsledkově, tak i herně, tím pádem samozřejmě spokojenost. Nutno dodat, že hosté mají velice mladý tým, který má fotbalovou budoucnost před sebou.




Sestavy


1. FC JEMNICKO
V. Kopeček [-] - Z. Koutný [-] (60. O. Tesař [-] ) , J. Kincl [-] , T. Krejča [-] , M. Máca [-] (74. D. Svěrák [-] ) - J. Rejthar [-] , M. Hošek [-] , P. Tesař [-] , T. Bastl [-] (33. Z. Nikrmajer [-] ) - J. Anděl [-] , M. Axman [-] -

HFK Třebíč B
O. Šibůrek [-] - J. Uličný [-] , T. Hrbáček [-] , S. Renát [-] , T. Oberreiter [-] (72. J. Ježek [-] ) - M. Šmíd [-] (32. T. Trnka [-] ) , J. Pecka [-] , O. Uličný [-] - A. Macek [-] , T. Staněk [-] , P. Hronek [-]

ŽK: 21. M. Máca , 78. J. Anděl - 30. S. Renát , 36. P. Hronek .
Hráči zápasu: P. Tesař , J. Rejthar , M. Hošek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: DOSKOČIL Pavel - KOPŘIVA Miroslav, HÁNA Samuel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.