Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2017 15:00

10.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas v Náměšti nad Oslavou skončil spravedlivou remízou


Branky


0

Fotbalisté Náměště začali utkání lépe, Vrchovina se však nenechala zahanbit, a první poločas pak po Polnického střele patřil výhradně jejím hráčům. Zvrat nastal až ve druhém poločase, který byl plný proměněných i neproměněných šancí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vrchovina jako lepší tým, avšak bez šancí

Úvod první půle utkání začal tutovkou pro domácí Náměšť, když Pavel Čermák postupoval sám na bránu. Tu se mu ovšem nepodařilo proměnit a minul zadní tyčku.

 

Hra se postupně vyrovnávala a vedoucí branku nakonec za hosty vstřelil v 11. minutě Libor Polnický.

 

Od tohoto okamžiku bylo hostů, kteří byli viditelně lepším týmem, plné hřiště, ale (naštěstí pro domácí) další šance nepřicházely.

Trestný kop rozhodl o remíze

Po přestávce byli hosté nadále běhavější a lepší, proto šli v 53. minutě díky střele Petra Follprechta do dvoubrankového vedení.

 

Sláva pro domácí, když se v 65. minutě z ojedinělé šance prosadil Čermák, čímž snížil na 2:1.

 

Nebylo žádným překvapením, že se hosté začali bát o výsledek a hodně se zatáhli. Toho ihned využili domácí, začali před brankou soupeře hodně tlačit, a v poslední patnáctiminutovce se tak hrálo výhradně na polovině hostů. Jenže ani série čtyř rohů během dvou minut, ani krásná střela Čemáka a následná dorážka Kučery brankou neskončila.

 

V 86. minutě nastoupil Jonák a během pěti minut se dostal do dvou tutovek, avšak ani těmi se mu vyrovnat nepodařilo, a tak už to vypadalo na prohru domácích, když po odehraném čase zahrával poslední trestný kop Klíma a nádherně trefil zadní šibenici hostující branky, čímž vybojoval pro Náměšť nakonec asi zasloužený bod.



Sestavy


FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice
M. Kováč [-] - P. Kučera [-] (74. M. Homola [-] ) , D. Svoboda [-] , J. Klíma [-] , J. Rubák [-] , R. Durajka [-] , P. Čermák [-] , V. Rous [-] (86. Z. Jonák [-] ) , J. Heres [-] , V. Lampíř [-] , J. Martinovský [-]

SFK Nové Město na Moravě B
J. Andrýsek [-] - J. Skryja [-] , J. Mrkos [-] , P. Duda [-] , D. Bača [-] - M. Vašíček [-] (81. Z. Josífek [-] ) , L. Polnický [-] , M. Žák [-] (88. L. Buřval [-] ) , R. Blažíček [-] - P. Follprecht [-] (74. O. Poul [-] ) , L. Slavíček [-]

ŽK: 90. V. Lampíř - 63. R. Blažíček , 67. M. Žák , 71. J. Mrkos .
Hráči zápasu: J. Rubák - L. Polnický .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: KOPŘIVA Miroslav - MASOPUST Václav, PORUPKA František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.