2:3
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2017 15:30

8.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

První želetavská prohra v sezóně a pomalé stoupání v žebříčku hráčů JEMNICKA


Branky


31. T. Vrbka , 34. T. Vrbka - 27. Z. Koutný , 72. M. Axman , 82. M. Axman
0

Jánošík naruby – i tak by se dal nazvat tým ze Želetavy, který v právě probíhající sezóně žádnému mužstvu body nevěnoval, maximálně se o ně spravedlivě podělil. To se však změnilo v sobotu, 23. 09. 2017, kdy na domácím hřišti prohrál s hráči JEMNICKA, a o své další tři body (a cenné místo v tabulce) tak přišel. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sebevědomý nástup želetavského celku

Želetava, která předchozích sedm kol body pouze brala, nikoli dávala, nastoupila na své hřiště ve velmi dobrém rozpoložení. Její hráči v prvních minutách hry okamžitě ovládli střed plochy a rychlými náběhy po stranách se dostávali do tlaku.

 

Diváci byli svědky nečekaného momentu, když se ve 27. minutě po rohovém kopu paradoxně prosadil Zdeněk Koutný z JEMNICKA, a zařídil tak hostům vedení 0:1.

 

Želetavští se nenechali vyvést z míry, naopak nasadili a po rychlých akcích na levé straně hřiště se díky dvěma precizním trefám během pěti minut povedlo Tomáši Vrbkovi otočit vývoj první poloviny mače.

 

Ačkoli se divákům naskytlo několik dalších zajímavých pohledů, JEMNICKO dokázalo před vápnem želetavské hráče eliminovat, a dohrát tak první poločas s jednogólovým mankem. 

Nečekaný zvrat a tlak ze strany jemnických hráčů

Protože si Jemničtí v kabině během pauzy rozebrali veškeré nedostatky, začala pro ně druhá půlka zápasu mnohem lépe než ta první. Hráli více v pohybu a nejednou to byli domácí, kdo se bránil útokům na bránu.

 

Jedinou příležitostí pro skórování byl pro Želetavu pokutový kop, který jí svým faulem zařídil jemnický hráč Tomáš Krejča. Bohužel, střela mířila rovnou do tyče, a tak tato šance zůstala neproměněná.

 

Radostné výkřiky se ozvaly až v 72. minutě, kdy se po chybně vyraženém míči brankáře Tománka trefil dorážkou Martin Axman.

 

Po deseti minutách to byl znovu Axman, jehož hlavou vystřelený míč se ocitl za brankářovými zády.

 

Zbylých několik minut si JEMNICKO pouze udržovalo své vedení, což se jim nakonec také povedlo. 



Ohlasy k zápasu



1. FC JEMNICKO
Zbyněk Kincl, trenér: V první půli to bylo od nás na ručník. Ve druhé půli jsme se zlepšili a zlomovým momentem byla neproměněná penalta. Ke konci zápasu jsme byli lepší a jsme rádi, že jsme konečně vyhráli a dokázali otočit i stav. Našim asi nejaktivnějším hráčem byl střelec dvou branek Axman.



Sestavy


Sokol Želetava
M. Tománek [-] - J. Šrutka [-] , M. Vrbka [-] , P. Vranka [-] , M. Jičínský [-] (86. F. Šebek [-] ) , Š. Vladeka [-] , D. Poledna [-] , V. Čurda [-] , T. Simandl [-] , T. Vrbka [-] , M. Vrbka [-]

1. FC JEMNICKO
V. Kopeček [-] - L. Niederhofer [-] (6. D. Petrek [-] ) , Z. Koutný [-] , T. Bastl [-] , M. Máca [-] - J. Rejthar [-] , M. Hošek [-] , P. Nevrkla [-] (70. J. Kalášek [-] ) , T. Krejča [-] - J. Anděl [-] (59. P. Tesař [-] ) , M. Axman [-] -

ŽK: 85. M. Vrbka - 36. M. Axman , 41. T. Bastl .
Místo: Želetava. Počet diváků: 90. Rozhodčí: Švehla Marek - ŠŤASTNÝ Jakub, HANZL Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.