Vedoucí tým KP Bystřice nad Pernštejnem naplno boduje už páté kolo


Branky


0

V sobotu se odehrál jediný zápas 12. kola KP v Bystřici nad Pernštejnem, která chtěla úspěšně navázat na sérii čtyř výher v řadě. Proti domácím se postavil celek z Pelhřimova, kterému se podařilo z posledních čtyř odehraných zápasů nasbírat 4 body. Bystřice, tak nastupovala do tohoto zápasu v roli favorita z prvního místa tabulky a důvěra tipujících v domácí vítězství byla vyčíslena 82 %.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Opatrná hra s řadou nepřesností v první půli gól nenabídla

K úvodnímu hvizdu tohoto zápasu pod dohledem rozhodčího Zdeňka Niederleho přihlížela zhruba stovka fotbalových diváků. Vlažný vstup do zápasu byl poznamenán řadou nepřesností obou mužstev a tak se z předváďené hry příliš fotbalové podívané nedostávalo. 

 

Jako první na sebe vzal pozornost po čtvrthodině hry hostující útočník Martin Faltýnek, kterému se podařilo dostat do gólového zakončení, ale z tohoto souboje vzešel vítězně brankář František Svoboda, který pro tento zápas nahradil vyloučeného Jana Mrňouse z minulého zápasu v Okříškách.

 

Zbývající část první půle už nenabídla žádné brankové příležitosti a únavným podzimním tempem s nepohlednou hrou mohla obě mužstva za bezbrankového stavu do šaten.

 

Druhý poločas ovládli domácí hráči

Do druhé půle se tedy nastupovalo za nerozhodného stavu a jednou změnou v sestavě domácích hráčů, kterou připravil trenér Oldřich Veselý ml., kdy Michala Mezníka nahradil Pavlem Blahou.

 

Bystřice si však od druhého úvodního hvizdu vírazně zlepšenou hrou řekla o převzetí otěží v tomto zápase a Pelhřimovské hráče svou aktivní hrou začala převyšovat. 

 

Tento tlak byl zůročen už v 56. minutě, kdy domácí zahrávali rohový kop. Naservírovat se ho na hlavičkujícího Marína Svobodu podařilo Martinovi Malému a domácí tak mohli zaslouženě do vedení 1:0. 

 

Následně přišla stejně jak v některých z posledních odehraných zápasů nepřesnost Bystřické koncovky a po sérii tří nezdařených možností z kopaček Chocholáče se ani nadvakrát nepodařilo prosadit Padrtkovi. Jakoby tomu nebylo málo, tak se toto gólové trápení rozhodli podpořit Adamec, Malý a Sklenář.

 

Psala se 81. minuta a do hry opět promluvil Oldřich Veselý ml., který se rozhodl pro stažení Zdeňka Sklenáře, nahradil jej devatenáctiletý Jakub Smolík, ten se rozhodl ukončit střeleckou bezmoc domácích, když se během minuty pobytu na hřišti pustil po prvním kontaktu s míčem do individuální akce a úspěšnou koncovkou pojistil stav tohoto zápasu na 2:0.

 



Ohlasy k zápasu


SK Bystřice nad Pernštejnem
Pavel Trávníček: Za první poločas není co dodat, domácím se vůbec nepovedl a vyznamenal se brankář Svoboda. Druhý poločas jsme zcela ovládli a zaslouženě vyhráli tento zápas.




Sestavy


SK Bystřice nad Pernštejnem
F. Svoboda [-] - M. Svoboda [-] , M. Mezník [-] (46. P. Blaha [-] ) , T. Padrtka [-] , R. Sklenář [-] , J. Chocholáč [-] , F. Adamec [-] (90. M. Straka [-] ) , T. Vařejka [-] , T. Samek [-] , Z. Sklenář [-] (81. J. Smolík [-] ) , M. Malý [-]

FK Maraton Pelhřimov
M. Dvořák [-] - T. Mazanec [-] , M. Faltýnek ml. [-] , J. Homolka [-] , V. Poul [-] , J. Chadim [-] (74. M. Horký [-] ) , A. Ryšavý [-] (64. F. Bartoň [-] ) , J. Vlk [-] , V. Vacek [-] , O. Sládok [-] , J. Bumbálek [-]

ŽK: 57. P. Blaha - 63. M. Faltýnek ml. , 68. V. Poul , 89. T. Mazanec .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: NIEDERLE Zdeněk - KRONDRÁF Jan, JANOVSKÝ Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.