2:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2017 10:30

10.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dva góly ve třech minutách Jakuba Szabó rozhodly o výhře Polné


Branky


0

Chladné a deštivé podzimní počasí odstartovalo zápas mezi Polnou a Humpolcem. V posledních klání obou soupeřů se domácím dařilo a tak chtěli navázat na dobrou bilanci i v tomto zápase.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase úřadoval Szabó

Domácí hráči nastoupili do utkání velice aktivně, když ve 4. minutě po standartní situaci nahrával Kozojed na osamoceného Szabóa, ten však trefuje obránce Humpolce.

O pár minut později se řítí Szabó na brankáře Michuta, ten však brejkovou situaci úspěšne likviduje.

Ke slovu se dostali tentokrát hosté, ale střelu nadvakrát ve velkém vápně reflexivně likviduje Koubek, který se o pár minut později vyznamenal likvidací gólové hlavičky v malém vápně.

V 31. minutě přišla nešťastná srážka hostujícího obránce s brankářem Michutem, které využil domácí Szabó a gólové zakončení bylo povinností 1:0.

 

O 3.minuty později se předvedlo opět Szabó, na kterého si nepřišli jak obránci Humpolce, tak brankář Michut 2:0.

Druhou půli domácí tým zvládl a výhru si pohlídal

Cíl neinkasovat byl nastaven pro druhý poločas domácími Sapeláky a hosté s častějším držením míče na kopačkách nedostali možnost k ohrožení branky domácího Kouba.

Až závěrem zápasu a změnami v sestavě, tlak Humpoleckých gradoval, který byl zúročen snížením v 86. minutě Štěpánem. Více obranná práce domácích v čele s brankářem Koubkem nedovolila.

 

 

 



Sestavy


TJ Sapeli Polná
P. Koubek [-] - P. Tržil [-] , P. Mašek [-] (39. M. Špendlíček [-] ) , Š. Bambula [-] , P. Kozojed [-] (76. L. Varhaník [-] ) , F. Dvořáček [-] , P. Navrátil [-] , P. Doucha [-] , J. Vacek [-] , T. Reiterman [-] , J. Szabó [-] (84. P. Fišer [-] )

AFC Humpolec
Š. Michut [-] - M. Pecha [-] , J. Málek [-] , J. Skryja [-] , F. Kubíček [-] (29. P. Štěpán [-] ) , J. Pikl [-] , O. Tomovič [-] , D. Maršík [-] (39. R. Dalík [-] ) , D. Šerý [-] , R. Nermut [-] , T. Kopic [-]

ŽK: 22. Š. Bambula , 47. J. Szabó , 81. T. Reiterman , 86. P. Koubek , 90. P. Navrátil - 86. D. Šerý .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: MÜLLER Jiří - VONEŠ Jakub, PETRLÍK Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.