Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.11.2017 10:30

1.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas střelce Mrkvičky. V tomto kole jde o druhého čtyřgólového hráče!


Branky


0

Domácí jsou po tomto kole a sobotních zápasech jediní, kteří mohou držet ze záblatským lídrem krok, v neděli se druhým v řadě může stát tým Husince.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas bez branek a vypadalo to zajímavě pro hosty

Hráči Šumavských Hoštic mají podzim jak na vlně, a tentokrát byli v dobré poloze dlouhých 75 minut. Ve Ktiši na hranici okresů Prachatic a Českého Krumlova fotbal přinesl spíš boj než solidní hru. Těžký terén a vidina posledního kola byla zřejmě příčinou průměrné hry. Hosté perfektní obranou vymazali domácí a hlavně dobře drželi střelce Mrkvičku, takže se k ničemu nedostal. Poločas boje a nudy, to byla první část.

Až v závěrečné čvrthodince přišla do Ktiše fotbalová vichřice, která nese jméno Mrkvičkova

Víc jak sedmdesát pět minut to bylo bojovná kopaná a to doslova. Domácí i hosté předvádí lepší fotbal, ale chybí koření v podobě branek. Vše začal v 65. minutě Jaroslav Mrkvička, který zjistil, že hlídat celý zápas ho nejde. Načal hosty a bylo hotovo. V 78. přidává druhou branku opět Jaroslav Mrkvička a domácí se uklidnili. Posledních deset minut bylo v jejich režii. Nejdříve přerušuje Mrkvičkovu jízdu Dominik Kolář v 81. minutě, tím je prakticky dohráno. Závěr patří mistrům, nejdříve v 86. minutě kompletuje Jaroslav Mrkvička hattrick a ještě přidává jeden gól navrch v 90.minutě.



Sestavy


SK Lhenice B
R. Suchý [-] - J. Exner [-] , V. Pilát [-] , P. Pořádek [-] , J. Mrkvička [-] , D. Kolář [-] , K. Lukeš [-] , F. Jeníček [-] , D. Lukač [-] , R. Sura [-] , L. Burda [-]

FC Šumavské Hoštice
F. Půbal [-] - V. Pešl [-] , R. Mráz [-] , Z. Mráz [-] , J. Korbel [-] , T. Topka [-] , M. Hrabák [-] , P. Fleischmann [-] , M. Procházka [-] , K. Tůma [-] , V. Pešl [-]

ŽK: 70. T. Topka , 80. M. Mráz , 90. K. Tůma .
Počet diváků: 15. Rozhodčí: Sýkora Pavol - LITVAN Jiří (N), KROPÍK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.