Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.11.2017 13:30

1.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dohrávané první kolo okresního přeboru přineslo mnoho překvapení a zde je první z nich


Branky


0

Domácí zaskočili jednoho z favoritů soutěže dobrou hrou a zejména v druhém poločase nedali Nebahovským šanci.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pro hosty v nečekaně vyrovnaném poločase to byl šok, když tahali za kratší konec

Již ve druhé minutě se rozhodl domácí kanonýr Miroslav Sýs, že se po delší pauze hodně ukáže a vsítil vedoucí gól. To byl pro hosty šok, neboť oni sem jeli pro body. Mářští ovládli hru a prvních deset minut jim patřilo, jenže víc než vedoucí branku z toho nevytěžili. Hosté se pomalu srovnali a výsledkem bylo vyrovnání jako by symbolicky 11. 11. v 11. minutě utkání, zřejmě svatý Martin seslal na zem první kapku naděje a Matěj Rosa srovnal. Domácí se nesložili a v posledním utkání doma chtěli uspět. Hra se srovnala a po dalších jedenácti minutách jdou hoši zpod Mářského vrchu do vedení gólem Vondráška. Od této chvíle domácí získali převahu. Do poločasu si vytvořili hodně šancí, ale bez využití. Přestávka byla lepší pro domácí, kteří si udrželi jednobrankový náskok.

Branky v této části začaly padat až v závěrečné půlhodině a víc jich dali domácí

Ve druhém poločase se hrál dlouho vyrovnaný zápas. Domácí zatáhli za obrannou brzdu. Hrálo se o střed hřiště a kontaktní fotbal hostům ač neseděl, tak drželi domácí v napětí brejkovými výpady. Jenže nebahovský tým zahodil neskutečné šance. Po jednadvaceti minutách hry v druhém poločase přidává Vondrášek svůj druhý gól v zápase a domácí odskakují. Čtyři minuty na to Miroslav Sýs střílí čtvrtou branku domácích a rozhoduje jeho osud. V 75. minutě Radek Medřický starší povoláním gólman snížil, ale to bylo ze strany hostí vše. Závěr patřil domácím, kteří symbolicky čtyři minuty před koncem uzavírají Miroslavem Sýsem, který tak zkompletoval hattrick účet gólů v utkání. 



Sestavy


SK Svatá Maří Magdaléna
R. Mucha [-] - J. Balvín [-] , M. Sýs [-] , T. Hubáček [-] , V. Vondrášek [-] , S. Skalický [-] , F. Topka [-] , D. Chvál [-] , T. Rod [-] , D. Kavan [-] , P. Sýs [-]

FK BI STAV Nebahovy
R. Medřický [-] - J. Štrobl [-] , V. Valouch [-] , D. Rosa [-] , P. Pešek [-] - R. Cinádr [-] , J. Mráz [-] - R. Medřický [-] , S. Sitter [-] , M. Rosa [-] , L. Cinádr [-]

ŽK: 70. Š. Košnař - 40. M. Jakeš , 86. R. Medřický .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: TRNĚNÝ Jan - MICHALICOVÁ Kateřina (N), CINÁDR Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.