7:1
(4:0)
80. M. Havel
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2017 14:30

12.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tak to je senzace kola. Domácí konečně restartovali formu a odnesli to Netoličtí


Branky


11. L. Friš , 30. F. Valhoda , 42. F. Valhoda , 45. L. Friš , 48. R. Bartůněk (p.) , 62. A. Dejmek , 67. L. Friš (p.) - 80. M. Havel
0

Výlov Dubského rybníka jakoby předznamenal, jak to bude odpoledne na fotbale. Kaprů místní rybáři vytáhli jak se říká neúrekom a tak je chtěli fotbalisti napodobit. To se jim povedlo a nechali hosty odvézt sedm třepotajících se kapříků v jejich síti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dubští restartovali formu a předvedli domácím divákům výborný fotbal

Vše začalo v jedenácté minutě, kdy do té doby se hrálo víc uprostřed hřiště. Poté se odpoutal střelec domácích Ladislav Friš a načnul brankový účet. Po brance domácí hráli hodně zezadu a byl to hlavně boj o střed. Hosté se dostali do několika šancí, ale domácí matador Václav Novák v brance předvedl brilantní výkon. Netoličtí žádnou ze svých šancí nevyužili a od třicáté minuty začala domácí jízda, když Valhoda zvýšil. Hraje se deset minut a Valhoda přidává třetí branku. Do poločasu uzavírá účet kdo jiný než Friš. Domácí zahráli poločas snů a prakticky rozhodli.

I ve druhé části domácí pokračují v kanonádě a zastaví se na sarajevské sedmičce

Dubští hrají velmi dobře a diváci se baví. Celek z pod Helfenburského hradu si vzpomněl na to, že umí dávat góly a seřídil miřidla. Netoličtí mladící působí dojmem, že jejich známý rybníkář Štěpánek popustil stavidlo místního rybníku až moc a padalo jim do sítě téměř vše, co místní rybník dal. Již po třech minutách této části Bartůněk vsítil pátý gól a domácí jedou. Vše mají Dubští pod kontrolou a další přichází z kopačky Dejmka, šest a je vše jasné. Dobrý střelecký den uzavírá Ladislav Friš, který tak v 67. minutě kompletuje hattrick. Domácí poleví a hosté přece jen najdou cestu k brance. Deset minut před koncem kazí čisté konto Novákovi Martin Havel a je po zápase.

 

Dubští se probudili a získali tak důležité body. Pro mnohé senzační výsledek, který hovoří za vše a tak jediné, co si domácí přejí, je navázat na to i v posledních dvou zápasech.



Sestavy


TJ Dub
V. Novák [-] - L. Friš [-] , D. Nosek [-] , A. Choďjuš [-] , A. Dejmek [-] , R. Bartůněk [-] , P. Půbal [-] , L. Humpolák [-] , P. Kovář [-] , L. Vojta [-] , M. Kocourek [-]

1. FC Netolice B
T. Plojhar [-] - M. Havel [-] , J. Mügl [-] , P. Kvapil [-] , B. Propš [-] , J. Šulc [-] , J. Rejhon [-] , M. Rybáček [-] , L. Trněný [-] , M. Samohejl [-] , V. Stránský [-]

ŽK: 45. F. Valhoda , 69. D. Nosek , 89. P. Stropnický - 37. M. Rybáček .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: Sýkora Pavol - NEUMANN Karel, BÁRTA Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.