2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2017 15:30

10.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V pohledném utkání brala body rezerva domácích


Branky


0
Ve Čkyni se hrál i druhý den pohledný fotbal. Obě rezervy prědváděly v první půli pěknou kombinační hru, když ta domácí měla trošku navrch a vypracovala si více šanci. Největší měl Vítek Krull, ale byla nepřesná. Hosté měli největší šanci ve 40.min, střelu z malého vápna ovšem fantasticky vyrazil domácí brankář Růžička.   
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se snažili, byli herně lepší, ale s koncovkou byli na štíru.

V prvním poločase to bylo svižné tempo a domácí byli herně lepší. Čkyňská rezerva od úvodních minut má navrch. Hraje se hodně na polovině hostí. Soupeř z Netolic jako by ještě sledoval výlov netolických rybníků, a domácí  ti měli smůlu hlavně v koncovce. První poločas se za převahy domácích končí bez branek.

Čekání na gól skončilo po hodině hry. Dali jej domácí a ti potom již za výrazné převahy kontrolovali vývoj zápasu.

V druhém poločase už se hrálo prakticky jen na jednu branku, domácí předváděli kvalitní a trpělivou hru. Dočkali se v 54.min, když si z obránců Netolic udělal kuželky dorostenec Miroslav Miklas, prošel přes tři hrácě, položil si brankáře a překonal i stopera hostí který se na čáře snažil vše uhasit. Z domácích kopaček přicházely další šance, v obraně hrál netolický tým velice dobře, hlavně stoperské duo Šimon Blaschko, Aleš Duka. V 79.minutě rozhodli definitivně domácí o osudu utkání, Michal Turek zahrával standardní situaci na zadní tyč, kam si naběhl Josef Vondrášek a jeho hlavička mířila přesně do protipohybu brankáře a dává druhý gól. Je rozhodnuto. Za herní projev i převahu si domácí tři body zasloužili.  

Patrik Krull vedoucíc domácího týmu.



Ohlasy k zápasu


SK Čkyně B
Patrik Krull funkcionář klubu: Dnes to bylo o první brance. Měli jsme trošku navrch a vypracovali si více šancí, jenomže konckvka byla špatná a tak jsme čekali. Gól přišel až po hodině hry, dali jsme ho my a potom již to bylo v pohodě. Nejlepší hráči Šimon Blaschko a Miroslav Miklas.




Sestavy


SK Čkyně B
L. Růžička [-] - Z. Stejskal [-] , M. Turek [-] , V. Krull [-] , J. Stejskal [-] , Š. Blaschko [-] , F. Fleischmann [-] , J. Sluka [-] , A. Duka [-] , M. Klíma [-] , J. Král [-]

1. FC Netolice B
T. Plojhar [-] - J. Rejhon [-] , R. Meindl [-] , M. Dvořák [-] , P. Caletka [-] , B. Propš [-] , J. Skála [-] , L. Trněný [-] , M. Samohejl [-] , V. Stránský [-] , J. Šulc [-]

ŽK: 85. Z. Stejskal - 80. O. Benedikt .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ZLOCH František - KOUTNÝ Stanislav (N), KVAPIL Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.