J. Turek 16.
1:1
(1:1)
18. V. Krull
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2017 16:00

9.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí v dobrém zápase se sousedem zpod kopce remizovali


Branky


16. J. Turek - 18. V. Krull
0

Zajímavý zápas se odehrál v Šumavských Hošticích. Domácí přivítali souseda zpod kopce od Volyňky a hrál se solidní fotbal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vše důležité se událo v rozmezí dvou minut

Hoštický spojený celek s Lažištěm je na svém návrší velmi nebezpečný, a poněvadž rezerva čkyňských hraje velmi dobře, čekal se právem solidní fotbal. Ten soupeři nabídli. Hrálo se ze zajištěných obran, kdy se hosté z bloku a domácí klasickou obranou snažili přecházet do útoku.

 

Hrálo se opatrně. Domácí víc kombinovali a hosté zase, jak měli míč, se snažili o rychlý průnik. V 16. minutě domácí Jakub Turek posílá svůj tým do vedení. Bylo to po pěkné akci, ale hoštický tým se neradoval dlouho. V 18. minutě se ukázali hosté a jejich nejelpší hráč Vítek Krull srovnal.

 

Začalo se tedy znovu. Jenže obrany i oba gólmani Vašura i Růžička zamkli své svatyně. Bylo to o dobývání branky soupeře ve stylu kdo s koho. Hrálo se útočně, ale jen po vápno. Zajímavý boj do konce poločasu již branky nepřinesl a čekalo se, že po přestávce se bude pokračovat.

Bojovný fotbal a brankářské jistoty

Druhý poločas pokračoval přesně v duchu prvního. Byl to bojovný zápas, který přinesl boj a snahu z obou stran. Domácí měli optickou převahu, ale hosté svým výkonem, a zejména hrou dozadu, ukázali, že jsou právem v horních patrech tabulky. Zápas pomalu spěl k závěru, a nakonec z toho byla remíza za fotbal, se kterým byli diváci spokojeni.



Sestavy


FC Šumavské Hoštice
O. Vašura [-] - J. Hanzal [-] , P. Pahorecký [-] , J. Mocek [-] , Z. Mráz [-] , F. Půbal [-] , M. Hrabák [-] , J. Turek [-] , M. Procházka [-] , K. Tůma [-] , V. Pešl [-]

SK Čkyně B
L. Růžička [-] - F. Fleischmann [-] , R. Maršák [-] , S. Koutný [-] , V. Zeman [-] , M. Turek [-] , J. Sluka [-] , Z. Stejskal [-] , J. Král [-] , V. Krull [-] , J. Stejskal [-]

ŽK: 31. K. Tůma , 38. Z. Mráz , 53. P. Pahorecký , 70. J. Hanzal - 54. J. Stejskal , 70. V. Zeman , 83. Z. Stejskal .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: HÁŠA Richard - VINCÍK Josef (N), STEJSKAL Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.