Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2017 15:00

9.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Senzace se zrodila na Borových Ladách!


Branky


0

Dub přijel s taktikou z obrany k rychlým brejkům, a to mu vycházelo. Za chladného počasí po nerozhodném poločase se nakonec s touto taktikou hosté radovali ze tří bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté udeřili po patnácti minutách

Zajímavý zápas se odehrál na Borových Ladách. Hraničáři, hrající dobře a vědomi si svého postavení, začali zodpovědně z obrany. Hosté věděli, že hrát otevřený fotbal zde nelze, a tak podřídili taktiku z obrany rychle na kraje a odtud brejky k brance. Po oťukávací čtvrthodince udeřil Chodjuš a hosté vedli. To domácí zaskočilo, ale ne zas tolik, aby vypadli ze hry.

 

Stále hráli svou hru, ale branky nedávali ani z vyložených šancí. Ve 25. minutě konečně vyšla kombinace, na jejímž konci byl Nahodil a vyrovnal. Bylo to dál vyrovnané, ale hosté začali být nebezpečnější. Jenže do konce poločasu se již nic neudálo a šlo se do kabin za vyrovnaného stavu.

Hosté odskočili

Hrálo se opticky vyrovnaně, ale hosté byli lepší na míči a vycházely jim kombinace. Domácí jako by měli ztvrdlé nohy a ne a ne se dostat do tempa. Dubští pomalu získali převahu a v šedesáté minutě ji David Nosek zvýraznil druhým gólem hostů. Domácí byli omráčeni.

 

Dubští převzali otěže hry a Borovoladští se bránili. Chodjuš, Nosek, Bartizal a znovu Nosek neproměnili. V šedesáté osmé minutě to opět hostům vyšlo, a bylo to zásluhou nejlepšího hráče Chodjuše o dvě branky.

 

Hosté byli na míči, kontrolovali hru, ale domácí ještě nesložili zbraně. Trápili se, ale snaha byla vidět. Kdo jiný to měl vzít na sebe než Václav Hovorka, v 78. minutě vsítil kontaktní branku a začalo se oboustranně svižně. Byť se blížil závěr utkání, obě strany našly zbytek sil a předváděly víc boj než fotbal. Hosté ale tři body vydřeli právem.



Ohlasy k zápasu


TJ Hraničář Borová Lada
Ladislav Miko, hráč: Byl to od nás špatný výkon. Dubští byli bojovnější a víc dřeli. Nás podržel gólman a hosté toho ještě dost zahodili.




Sestavy


TJ Hraničář Borová Lada
J. Petráň [-] - M. Vokurka [-] , L. Lebeda [-] , V. Hovorka [-] , M. Rypl [-] , M. Dvořák [-] , P. Krnák [-] , M. Smatana [-] , L. Miko [-] , A. Nahodil [-] , S. Mach [-]


ŽK: 86. A. Nahodil , 88. M. Vokurka - 39. P. Stropnický , 72. L. Vojta , 80. D. Nosek , 85. P. Půbal .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: HARVALÍK Miroslav - MIKO Ladislav (N), SILOVSKÝ Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.