0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2017 10:00

7.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Domácí byli pro hosty tvrdý oříšek. Ti jej nakonec rozlouskli a vezou domů k Blanici tři vydřené body


Branky


0

Hosté jedou a rozdávají nálože, doma i venku. Tentokráte narazili na dobře připravené domácí a byl z toho pěkný kontaktní boj s vydřenou výhrou Záblatských na konci.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kontakt, vynikající obrana i Mucha v brance - to byla hlavní příčina nuly domácích na konci poločasu

Mářští se na svého soupeře velmi dobře připravili. Věděli odkud jim lídr bude zatápět a na svém malém hřišti vybudovali tvrdý kontakní obranný, ale aktivní val. To kombinačně a technicky lepším hostům nesedělo. Mářští se neuchýlili jen před svého brankáře a jejich nebezpečná tykadla Miroslav Sýs a Chvál hrozili brejky. Hrál se zajímavý fotbal a hosté ač fotbalovější, toho moc nevymysleli. Domácí rychle utínali jejich snahu o kombinaci, snažili se zdvojovat a zejména pokryli nebezpečné hráče Miroslava Kolafu i Davida Lachokoviče. Víťa Sova se snaži podporovat přes zálohu spoluhráče a svými nebezpečnými výpady se několikrát dostal před branku domácích, ale Mucha byl vynikající a vše pochytal. Poločas byť bez branek nenudil a domácí předvedli, že letošní přebor bude hodně vyrovnaný.

Druhý poločas přeci jen ovládli hosté

I v této části hry to byl výborný fotbal. Domácí vědomi si síly hostí nikam nespěchali. Kombinací a krátkými nahrávkami uspávali hosty a ti se nemohli dostat do obrátek. Po čtvrhodině této fáze se k míči dostal Milan Orlíček a ukázal, že to má v noze a posílá hosty do vedení. To byla pro Záblatské živá voda. Mářští nezpanikařili a stále hráli svou hru. Tím se zvedá úroveň hry a hosté se musí hodně snažit. Šance přichází na obou stranách, domácí Chvál, Vondrášek Miroslav Sýs ani Vondrášek své šance nevyužívají. Hosté hrají zkušeně a po další čtvrhodině se dostává před branku opět Milan Orlíček a znovu se nemýlí. Branka jistoty rozhodla. Hraje se dál pěkný fotbal, který na konec končí tří bodovým ziskem favorita.

 

Záblatský celek se tentokrát hodně nadřel a poněvadž Husinečtí nezvládli souboj v Netolicích, jdou Záblatští do trháku.



Sestavy


SK Svatá Maří Magdaléna
R. Mucha [-] - P. Sýs [-] , S. Skalický [-] , R. Skalický [-] , V. Vondrášek [-] , D. Chvál [-] , T. Hubáček [-] , M. Sýs [-] , M. Skalický [-] , V. Topka [-] , Š. Luks [-]

TJ Sokol Záblatí
M. Váša [-] - F. Kolda [-] , M. Janošťák [-] , A. Balica [-] , J. Hálek [-] , J. Růžička [-] , A. Černý [-] , D. Lachkovič [-] , J. Lukeš [-] , M. Kolafa [-] , V. Sova [-]

ŽK: 78. M. Grametbauer .
Počet diváků: 25. Rozhodčí: HARVALÍK Miroslav - CHVÁL Vlastimil (N), TOMEK Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.