3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2017 16:30

7.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Senzace - domácí rezerva vyprovodila spolufavorita soutěže z Husince se tříbrankovou nadílkou.


Branky


0

Tak to nikdo nečekal. V pěkném prostředí a za ideálního fotbalové počasí domácí nasazení a hra srdíčkem vyprovodila husineckého favorita. Hosté si tak sedli na zadek a musí přemýšlet, proč se profesorsky hrát nedá.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pro domácí to začalo po půlhodině hry a již si nenechali výhru vzít

Za krásného počasí v nádherném fotbalovém komplexu se v Netolicích hrál dobrý fotbal. Domácí mladíci vědomi si síly soupeře postavili vše na bojovnosti a snaze, a k těmto vlastnostem  přidali srdíčko a to se vyplatilo. Hosté kombinovali, byli více na míči, ale na to se ve fotbale nehraje. Domácí byli důrazní a zejména pohlídali klíčové hráče soupeře. Po půlhodině se prosazuje nejlepší hráč domácích Cibuzar a ve 34. minutě posílá netolické do vedení. Na to hosté nejsou zvyklí a dohánět ztrátu letos ještě nemuseli. Husinečtí se pomalu vytratili z hřiště a ve 41. minutě se prosazuje opět Cibuzar a to je pro hosty zlé. Ti dokončí poločas v útlumu a výkonem na který nebyli zvyklí.

V druhém poločase Husinečtí zvedají hlavu, ale domácí ještě pojistili bodový zisk

V druhém poločase se hosté dlouho probírají z letargie a ne a ne se prosadit. Netolická obrana hraje výborně a takticky se přidává celý tým. Husinečtí profesorským výkonem sice drží míč, ale jinak je to vyrovnaný zápas. Domácí hrají takticky, drží hosty daleko od své branky a výpady po křídlech i průnikem ze středu hřiště straší husinecké beky. Po jednom z nich se v 77. minutě prosazuje Rejhon a hosté jsou na dně. Utkání se dohrává a radost domácích nebere právem konce. Tímto Husinečtí nabídli záblatskému soku v boji o postup jít do trháku a hráči ze Záblatí je vyslyšeli - i když se nadřeli.



Sestavy


1. FC Netolice B
T. Plojhar [-] - M. Rybáček [-] , M. Samohejl [-] , J. Rejhon [-] , F. Rokůsek [-] , M. Färber [-] , O. Benedikt [-] , R. Meindl [-] , J. Skála [-] , V. Stránský [-] , P. Jirkovský [-]

TJ Slavoj Husinec
M. Tolnaj [-] - R. Vítkovský [-] , J. Havlíček [-] , M. Kolafa [-] , S. Kolář [-] , J. Maryška [-] , L. Novotný [-] , M. Wágner [-] , M. Zelený [-] , K. Penzenstadler [-] , I. Štangret [-]

ŽK: 72. O. Benedikt , 74. L. Trněný , 87. M. Rybáček - 87. J. Maryška , 88. M. Wágner .
Počet diváků: 48. Rozhodčí: Sýkora Pavol - DVOŘÁK Miroslav (N), MAJER Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.