Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2017 16:30

6.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj blízkých soupeřů se hrál po letech a vítěze neměl


Branky


0

Netoličtí sehráli pod Osulí dobrý zápas a vezou si za Kratochvíli bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí jsou mírně lepší a po zásluze vedli

V zápase, který se hrál jako malé derby po letech, se čekal boj. Hosté předvedli, že budou zápas od zápasu lepší a zle prohnali bojovníky zpod Osule. Netoličtí vlétli do utkání bez bázně a již v sedmé minutě vedli. Skála se dostává do dobré šance je to jedna nula pro hosty. To domácí nečekali a najednou znervózněli. Hosté mohli přidat branky, ale domácí obrana, a zejména gólman Královský, kralovali. Hosté se neprosadili a domácí se pomalu dostávali do hry. Po půlhodině hry Miroslav Raušer vyrovnává a závěr poločasu patři vitějovickým. V 37. minutě Jan Vlček posílá domácí do vedení a favorit přebírá iniciativu.

V druhém poločase hosté rychle srovnali a do konce utkání se hraje prakticky o bod

 Po dvou minutách druhého poločasu vyrovnává David Andres a hraje se od začátku. Po čtyřech minutách od vyrovnávající branky hosté otáčí skóre ve svůj prospěch a zápas dostává nový náboj. Vitějovičtí jsou opět dole, prohrát však nechtějí. Hraje se bojovné utkání a domácí zaberou. Dlouho se opět nemohou prosadit. V 72. minutě Václav Ludačka vyrovnává a tím je vše vyřešeno. Do konce bojovného utkání se již nic nemění a tak si soupeři berou po bodu.



Sestavy


TJ Vitějovice
L. Královský [-] - R. Černý [-] , M. Raušer [-] , M. Tremmel [-] , V. Ludačka [-] , R. Doubek [-] , D. Kačírek [-] , J. Vlček [-] , J. Kovář [-] , M. Mráz [-] , J. Doubek [-]

1. FC Netolice B
T. Kabelka [-] - J. Rejhon [-] , F. Rokůsek [-] , M. Färber [-] , O. Benedikt [-] , R. Meindl [-] , J. Skála [-] , L. Schönbek [-] , V. Stránský [-] , P. Jirkovský [-] , M. Klimeš [-]

ŽK: 44. M. Raušer - 62. M. Färber , 73. O. Benedikt .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Sýkora Pavol - NOVÁK Petr (N), PLOJHAR Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.