Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2017 16:30

6.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Borovákům se rozstřílel Václav Hovorka a celkově ve Volarech byli lepším týmem


Branky


0

Ve Volarech se domácí začáli ztrácet od prvních minut a do poločasu bylo jasné, kdo je zde pánem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Václav Hovorka v osmé minutě domácí načal a ti se již nezmohli na nic.

Volarští mají od minulého kola problémy se sestavou a docházkou k zápasům. S jediným náhradníkem na lavičce čekali na zázrak.

   Dobře hrající soupeři z centrální Šumavy Borových Lad ukázali domácím, že budou tvrdý oříšek. Hosté hrají na podzim v pohodě a to předvedli na letišti pod Bobíkem. Domácí začali opatrně. Hosté se na mokrém hřišti a ve vytrvalém dešti cítili lépe a již v osmé minutě šli do vedení Hovorkou. Střelec branky se letos rozpomněl na doby svého mládí, kdy střelecky zářil a letos to platí dvojnásob.

Borovoladští po brance zkušeně drželi stav i domácí. Byli přesvědčivější a herně lepší. Volarští, se ne a ne nadechnout i když šance měli. Jejich velký problém je zakončení, kombinace a kolektivní pojetí hry. Hosté tak měli usnadněnou situaci a ve 26. minutě je Štěrba uklidňuje druhým gólem. Domácí jsou dole, ale ve 31. minutě dává Tůma gól naděje a domácí mohli cítit šanci. To se však nestalo a hosty rychle vrací do dvoubrankového náskoku Petr Krnák. Poločas již Hraničáři dohrají v pohodě a volarští mají o čem přemýšlet.

Druhý poločas již patři hostům od Chalupské slatě.

Volarští zákonitě ztrácí klid a pohodu a to se ukázalo i v této části hry. Rychle ubývaly síly, neboť s jedním náhradníkem to nejde. Hosté hráli zkušeně odzadu a zejména volarští  již byli téměř jaloví. Byl to v této fázi podprůměrný fotbal, který nudil. Střed hřiště byl přeplněn a domácí bránili zuby nehty. V 72. minutě dává gól klidu pro hosty Jakub Čech a je hotovo. Zápas se dohrává s tím, že Václav Hovorka i v tomto utkání dává dva góly, to když v 80. minutě vsítil pátý borovoladský.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Volary
Kamil Minár bývalý hráč Tatranu: Dnes to byl snad nejhorší zápas, co se tady za poslední období hrál. Borovoladští byli od druhé části zápasu lepší a po zásluze vyhráli. Já smekám klobouk před Vaškem Hovorkou. Nejstarší hráč na hřišti a zastínil všechny včetně mladých hráčů.

TJ Hraničář Borová Lada
Ladislav Miko stálý spolupracovík a hráč Hraničáře.: V prvním poločase jsme měli převahu i víc šancí. Volarští nás přehrávali jen chvíli. Nakonec jsme využité šance proměnili a po zásluze vedli o dvě branky. Po snižující brance Volar jsme znervózněli. Domácí toho však nevyužili a my přidali další dvě branky a jeli jsme spokojeně domů.



Sestavy


TJ Tatran Volary
M. Muzika [-] - P. Sedlák [-] , F. Muzika [-] , L. Lacina [-] , T. Kočárek [-] , M. Sedlák [-] , V. Tůma [-] , M. Peter [-] , L. Hybner [-] , K. Plzák [-] , L. Iliev [-]

TJ Hraničář Borová Lada
J. Miko [-] - P. Krnák [-] , V. Hovorka [-] , M. Rypl [-] , J. Štěrba [-] , M. Dvořák [-] , M. Smatana [-] , L. Miko [-] , A. Nahodil [-] , S. Mach [-] , M. Vokurka [-]

ŽK: 6. L. Iliev .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: TRNĚNÝ Jan - NEUMANN Karel (N), MIKO Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.