Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2017 14:30

5.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Husinečtí jedou na plné obrátky a tentokráte to odnesl celek lhenické rezervy


Branky


22. P. Starý , 58. M. Sedlák - 10. M. Zelený , 16. M. Wágner (p.) , 37. L. Novotný , 39. M. Zelený , 45. I. Štangret
0

Ve Ktiši, kde hraje rezerva peckářů, se tentokráte představil celek zpod Husinecké přehrady a odvezl si k ní tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ve Ktiši se domácí pořádně nerozkoukali a po patnácti minutách dostali dvě branky

Hosté začali hrát v pohodě a to ukázali i ve Ktiši. Husinečtí a domácí byli v posledních sezónách vždy nejtěžším soupeřem lídrů. Právem se tedy čekal zajímavý fotbal s velkým F. Jenže domácí v letošní sezóně jsou týmem, který se hledá a hosté jim ukázali proč.

Husinečtí získali rychle převahu a taky střelecky se prosadili. V desáté minutě je posílá do vedení Marcel Zelený. To hosty nastartovalo a jejich převaha se stupňovala. V šestnácté minutě Miroslav Wágner dává druhý hostující gól a jdou do pohody. Pro hráče od Blanice je to přímo voda  na jejich mlýn, který nezabrzdila ani branka domácícho Pavla Starýho ve 37. minutě. Jedou dál ve svém tempu a v závěru poločasu rozhodnou. Nejdříve ve 37. minutě Lukáš Novotný a hned ve 39. minutě  Marcel Zelený a ve 45. minutě Igor Štangret svými druhými zásahy rozhodují.

Druhý poločas je v režii hostů, kteří takticky drží tři body.

Hostující Slavojové ve druhém poločase přešli na úsporný program a v bohorovné pohodě drží domácí co nejdále od branky. Fotbal se vytrácí a jediný světlý moment tohoto poločasu je branka domácího Michala Sedláka. Ta zkřehlé domácí diváky v nepříjemném vytrvalém dešti nezahřeje, ale nechá je vydržet až do konce. Blíží se konec, který vítají oba soupeři. Hosté si odváží tři velmi cenné body a pokračují v podzimním dobrém tažení.



Sestavy


SK Lhenice B
J. Vágner [-] - M. Sedlák [-] , P. Starý [-] , F. Jeníček [-] , P. Sýkora [-] , D. Lukač [-] , J. Mrkvička [-] , J. Exner [-] , D. Kolář [-] , R. Sura [-] , L. Burda [-]

TJ Slavoj Husinec
M. Tolnaj [-] - R. Tichý [-] , L. Novotný [-] , M. Wágner [-] , J. Maryška [-] , R. Kneifl [-] , K. Penzenstadler [-] , J. Maroušek [-] , M. Zelený [-] , J. Hodina [-] , I. Štangret [-]

ŽK: 16. J. Vágner , 72. L. Burda - 26. I. Štangret , 68. R. Vítkovský .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: HARVALÍK Miroslav - LITVAN Jiří (N), MAJER Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.