Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2017 17:00

4.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko Lhenic v zajímavém zápase obrátilo stav v závěru


Branky


0

Výborné utkání dvou kvalitních soupeřů. Domácí do poločasu vedli a zejména šli rychle do vedení. Byl to zajímavý boj, ve kterém se nakonec radovali hosté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pod Osulí patřila první půlka zápasu domácím, ale rezerva peckářů nechtěla podruhé v řadě ztratit

Výborné utkání začalo svižně a domácí již v osmé minutě poslal do vedení Raušer. Vitějovičtí se uklidnili a hráli zodpovědně odzadu. Hosté ale nejsou žádní ustrašenci a jak mohli, chopili se příležitostí. Domácí důrazně odzadu, peckáři kombinačně a rychle k brance tato taktika a hra se divákům líbila. Hrál se solidní fotbal a hosté se snažili o zteč. Ta jim vyšla ve 28. minutě a Sýkorou srovnávájí.  Výsledek je spravedlivý. Domácí ale jdou do tlaku a snaží se do poločasu strhnout vedení na svou stranu. To se daří a ve 33. minutě zkušený Radek Doubek překlápí vedení na stranu Vitějovických.

Druhý poločas drží domácí vedení, ale v rozmezí pěti minut v závěrečné fázi zápasu otočili hosté ve svůj prospěch

Druhé dějství je o zodpovědnosti. Vitějovičtí se víc zatáhli do obrany a hosté vycítili šanci. Byl to zajímavý tah od domácích, kteří chtěli postupně přecházet do protiútoků se záměrem na brejky. Lheničtí ale hráli velmi dobře a drželi domácí na uzdě. Byl to boj o každý metr hřiště. Domácí i hosté předváděli výborný fotbal a Vitějovičtí drželi vedení zuby nehty. Jenže v 78. minutě neuhlídali domácí Michala Sedláka, ten je nekompromisní a vyrovnává. Zápas jde tedy na samém konci do začátku. Hráči obou celků nechtějí udělat chybu a hlavně neztratit. Po pěti minutách od vyrovnávající branky se ukazuje hostující Mrkvička, kterého nebylo do té doby téměř vidět. Ten si jako správný střelec na svou šanci počkal a rozhodl o vývozu bodů zpod Osule do kraje jablek a dobrého moštu.



Sestavy


TJ Vitějovice
P. Fučík [-] - M. Raušer [-] , M. Tremmel [-] , P. Krejčí [-] , R. Doubek [-] , Z. Bednář [-] , J. Vlček [-] , J. Doubek [-] , M. Mráz [-] , R. Doubek [-] , R. Černý [-]

SK Lhenice B
P. Boška [-] - J. Prenner [-] , P. Sýkora [-] , D. Lukač [-] , P. Sládek [-] , J. Mrkvička [-] , J. Exner [-] , D. Kolář [-] , R. Sura [-] , L. Burda [-] , M. Sedlák [-]

ŽK: 86. M. Raušer - 39. M. Sedlák , 54. J. Mrkvička .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: TRNĚNÝ Jan - LUDAČKA Michal (N), LITVAN Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.